Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Чоловік поховав у дворі дружину й сина, яких для забави вбили окупанти, й пішов служити у ЗСУ

Нелюди...

Фото 24tv.ua.

Чоловік поховав у дворі дружину й сина, яких для забави вбили окупанти, й пішов служити у ЗСУ

Під час захоплення села Вабля Бучанського району загарбники їхали вулицями на бронетехніці та хаотично обстрілювали мирні помешкання й авто. Унаслідок «полювання» в одному з дворів загинули жінка і її син

«Сафарі на українців», як називають рашисти війну, відбулося під час окупації Ваблі. За інформацією свідків, яких опитали слідчі Національної поліції України, солдати Росії їхали селом на техніці та невмотивовано стріляли врізнобіч. Після одного з таким пострілів на власному дворі загинули жінка (1970 р.н.) і її син (1999 р.н.), передає 24 канал.

Після одужання чоловік пішов служити у Збройні Сили України. А дружину та сина поховав на городі сусід.

Глава сім’ї в цей момент перебував за будинком, тому вижив після поранення, – розказав деталі заступник начальника управління поліції – начальник слідчого відділу Бучанського управління поліції Анатолій Котяш. – Після одужання чоловік пішов служити у Збройні Сили України. А дружину та сина поховав на городі сусід.

Після звільнення села правоохоронці провели ексгумацію тіл загиблих і відправили на експертизу. Щодо злочинних дій військових Росії відкрито кримінальне провадження.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

Telegram Channel