Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Візьміть свій папірець з новинами і підітріться ним: Галкін, який підтримав Україну, поскаржився на «заказуху кремля» (Відео)

Максим Галкін.

Фото: ТСН.

Візьміть свій папірець з новинами і підітріться ним: Галкін, який підтримав Україну, поскаржився на «заказуху кремля» (Відео)

 За словами артиста, протягом останніх кількох днів пропагандистські ЗМІ опублікували матеріали, де оголосили, що його затримала місцева поліція через підозру в убивстві товариша

Крім цього, псевдожурналісти зачепили дітей росіянина та його дружину, співачку Аллу Пугачову. Ситуацію він прокоментував у своєму Instagram (щоб подивитися відео і фото, доскрольте до кінця сторінки), передає Обозреватель.

Галкін запевнив, що звик до різноманітних чуток у ЗМІ, адже є публічною людиною. Проте крайні матеріали пропагандистів змусили його звернутися до підписників та прояснити ситуацію.

«Ви як сліпі коні ходите ареною по колу й місите одне і те саме г*вно. Угомоніться. Комсомольці, теж мені», – сказав пародист.

За словами артиста, за останні дні «журналісти» опублікували кілька фейкових новин про те, що в Ізраїлі росіянина затримала поліція через смерть товариша на пляжі, якого той нібито бачив останнім.

Також у росЗМІ з'явилися статті про «передінфарктний стан Пугачової», «проблеми з влаштуванням у школу дітей Галкіна», «оголошену підозру в убивстві» тощо.

«Зараз я не можу не прокоментувати, бо той рівень замовної брехні в Росії про мене досягнув якогось апофеозу. Поважні видання написали, що мене підозрюють у вбивстві, чи я нібито когось вбив, чи був свідком. Я розумію, що у вас команда – мене очорнити, змішати з брудом і розповісти, як мені тут погано», – сказав Галкін.

Артист порадив путіністам «взяти папірець, на якому вони пишуть новини, зім'яти його та підтертись». Окрім цього, він запевнив, що за кордоном почувається добре, попри чутки пропагандистів.

Максим Галкін висловив розуміння щодо того, що Кремль «замовив» брехню в ЗМІ про антивоєнно налаштованих артистів, проте порадив «відчепитися від нього».

«Пишіть про молоді таланти, пишіть про патріотично налаштованих артистів. Відчепіться від мене. Ви як сліпі коні ходите ареною по колу й місите одне і те саме г*вно. Угомоніться. Комсомольці, теж мені», – сказав пародист і демонстративно плюнув собі під ноги.

Читайте також: Родичі окупантів не вірять військовим РФ, які розповідають, які звірства вчиняють в Україні.

Реклама Google

Telegram Channel