Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Окупанти обстріляли ракетами острів Хортицю, є поранені

Окупанти не дотримуються звичаїв війни.

Фото: телеграм Запорізької ОВА.

Окупанти обстріляли ракетами острів Хортицю, є поранені

Сьогодні, 21 квітня, Росія вдарила крилатою ракетою по Запоріжжю. Вона влучила в острів Хортиця. Дещо пізніше туди випустили ще одну ворожу ракету

Перша ракета, запущена ворогом о 12:45, влучила в районі мосту Преображенського. У той час залізничним полотном мосту рухався евакуаційний потяг Запоріжжя – Львів. Вибухова хвиля пошкодила 4 його вагони – у них повилітали вікна. Пасажири потяга, на щастя, не постраждали, передає 24 Канал.

Менш ніж за годину, о 13:30, відбувся другий ракетний удар по острову Хортиця. Унаслідок нього було поранено 8 громадян та пошкоджена будівля санаторію-профілакторію одного з підприємств.

«Ворог цілився в саме серце України – святу Хортицю, яка була свідком багатьох воєн, чиї тисячолітні скелі можуть розповісти про міць і звитягу, непереможну силу наших воїнів. Хортиця споконвіку боронила Запоріжжя, а ми – боронитимемо Хортицю», – прокоментували обстріл остова у Запорізькій ОВА.

О 13:30 відбувся другий ракетний удар по острову Хортиця. Унаслідок нього було поранено 8 громадян та пошкоджена будівля санаторію-профілакторію одного з підприємств.

Запорізька обласна прокуратура вже відкрила кримінальне провадження за фактом обстрілу. Росію звинувачують у порушенні законів та звичаїв війни.

Читайте також: На Дніпропетровщині рашисти ракетними ударами розтрощили залізничне полотно.

Реклама Google

Telegram Channel