Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Тернополянка посварилася з чоловіком і... в’їхала в Архикатедральний собор (Відео)

А Бог добрий, бо зберіг життя цій пані.

Фото із сайту tv4.te.ua.

Тернополянка посварилася з чоловіком і... в’їхала в Архикатедральний собор (Відео)

Вона не сатаністка – стверджують правоохоронці

23 квітня близько 00.40 до співробітників Тернопільського райуправління поліції надійшло повідомлення від священнослужителя Архикатедрального Собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці (УГКЦ) про те, що всередину храму в’їхав автомобіль.

Виїхавши на виклик, працівники поліції встановили, що 35-річна жителька Тернополя, керуючи автомобілем марки «Ауді», знісши центральні металеві двері Катедрального собору, заїхала всередину культової споруди та пошкодила церковне майно.

«Дорогі в Христі! Хочемо повідомити, що цієї ночі в нашому храмі відбулася прикра подія: акт вандалізму. Ніхто не постраждав», – йдеться на сторінці Архикатедрального Собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці УГКЦ.

А Бог добрий, бо зберіг життя цій пані.
А Бог добрий, бо зберіг життя цій пані. Фото із сайту tv4.te.ua.

 Детальніше акт вандалізму описав міський голова Тернополя Сергій Надал: «Нелюди сплюндрували святиню Тернополя – Архикатедральний Собор УГКЦ. Протаранивши ворота, вхідні двері автомобілем, знищили плащаницю у храмі. Звертаюся до Національної поліції, Служби безпеки України, щоб якнайшвидше знайти цих антихристів і притягнути їх до відповідальності».

Місцеві медіа оприлюднили фото автомобіля чорного кольору, який розтрощив престіл та плащаницю.

 

 Проте, за попередніми даними, пані посварилася з чоловіком і в стані афекту сіла за кермо. А протаранила центральні металеві двері Катедрального Собору та пошкодила церковне майно, бо не справилася з кермуванням. Її госпіталізували у лікарню.

За попередніми даними, пані посварилася з чоловіком і в стані афекту сіла за кермо. А протаранила центральні металеві двері Катедрального Собору та пошкодила церковне майно, бо не справилася з кермуванням. Її госпіталізували у лікарню.

Дивимось, як це було (відео – TV-4):

Читайте також у нас: «У центрі Тернополя жінка автомобілем в'їхала у святиню УГКЦ – Архикатедральний собор, знищивши плащаницю (Відео)​».

Реклама Google

Telegram Channel