Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Коломойський хихотів з розбомбленого аеропорту», – мер Дніпра

Ігор Коломойський (ліворуч).

Фото Zaxid.net.

«Коломойський хихотів з розбомбленого аеропорту», – мер Дніпра

Міський голова Дніпра Борис Філатов просить СБУ дати оцінку діям українського олігарха

Пан Філатов заявив, що Коломойський має фотографії розбомбленого аеропорту обласного центру і потішається над тим, що об'єкт знищено. Про це він заявив в інтерв'ю НВ.

Хихотів з приводу розбомбленого аеропорту. Ви знаєте, це за межею добра та зла. Це абсолютно аморальна людина.

– Щодо Ігоря Валерійовича Коломойського, то я не знаю, де ця людина. Він десь бігає. Начебто, у місті, а начебто, й ні. Начебто, він мені привіти навіть передавав. Хихотів з приводу розбомбленого аеропорту. Ви знаєте, це за межею добра та зла. Це абсолютно аморальна людина, – передає 

Більше того, я вам підтверджую, що справді була розмова мого радника з ним. Він зустрів мого радника в Менорі, став тицяти фотографії й приказувати: «Подивися, твій Філатов хотів аеропорт, тож нехай насолоджується, що аеропорту немає».

Читайте також: На Волині слизьку ситуацію з «гуманіаркою» для військових придумали з політичним умислом?

Так у мене запитання: звідки у нього в телефоні фотографії розбомбленого аеропорту? Нехай цьому дасть оцінку Служба безпеки України. Бо навіть мене, мера, до аеропорту військові не пускають. А звідки в цього бородатого негідника фотографії? І це не кажучи про те, що він ходить з охороною в десять осіб автоматників. На якій взагалі підставі? То, може, нехай його охорона піде й повоює, а не його тушку охороняє, – зазначив мер Дніпра.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

 

Реклама Google

Telegram Channel