Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Акторка Анджеліна Джолі відвідала школу-інтернат на Львівщині

Яка приємність діткам.

Фото: УНН.

Акторка Анджеліна Джолі відвідала школу-інтернат на Львівщині

Голлівудська акторка та Посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі відвідала Львівщину

В одному з медзакладів вона провідала дітей, які постраждали від ракетного удару військових рф по вокзалі у Краматорську. Одна дівчинка навіть змогла приватно розповісти Джолі про свою мрію. Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький, передає УНН.

Також Джолі відвідала школу-інтернат. Спілкувалася та фотографувалася з вихованцями. Пообіцяла, що ще приїде.

Багато людей, які побачили пані Джолі на Львівщині, не могли повірити, що це дійсно вона. Але від 24 лютого Україна показала усьому світові, що у нас багато неймовірного.

Знайшла час і щоб поспілкуватися з волонтерами, які надають медико-психологічну допомогу на Головному залізничному вокзалі Львова. Подякувала їм за працю.

Говорила з людьми, яким вдалося виїхати зі зон активних бойових дій. Вислухала історії евакуйованих, які розповіли, що через терористичні дії росії втратили все.

«Для нас усіх цей візит був несподіванкою. Багато людей, які побачили пані Джолі на Львівщині, не могли повірити, що це дійсно вона. Але від 24 лютого Україна показала усьому світові, що у нас багато неймовірного», - розповів голова ОВА.

Читайте також: Світ ніколи вже не буде таким, як до 24 лютого: Порошенко розповів, що його найбільше вразило за ці дні війни.

Telegram Channel