Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У орків буде новий цар через операцію путіна. Ймовірно, лише тимчасовий

69-річному путіну, у якого цілий «букет» різних хвороб (говорять про рак, хворобу Паркінсона та симптоми шизофренії), рекомендовано лягти на операційний стіл.

Фото Getty Images/Global Images Ukraine.

У орків буде новий цар через операцію путіна. Ймовірно, лише тимчасовий

А там, як знати, адже нинішній вождь рашистів може і не вижити

Нинішній президент росії владімір путін найближчим часом буде змушений відмовитися від контролю над країною, повідомляють британські таблоїди із посиланням на російських інсайдерів, передає Спорт.юа.

Вся справа в тому, що 69-річному путіну, у якого цілий «букет» різних хвороб (говорять про рак, хворобу Паркінсона та симптоми шизофренії), рекомендовано лягти на операційний стіл.

Повідомляється, що операція спочатку була намічена на другу половину квітня, але її довелося відкласти через невдачі, які зазнає росія у війні проти України. Тепер путін хоче особисто провести парад на 9 травня, на якому, як очікується, може оголосити про загальну мобілізацію.

Сам путін не збирається втрачати владу, і планує, що операція та відновлення після неї не займуть багато часу.

Сам путін не збирається втрачати владу, і планує, що операція та відновлення після неї не займуть багато часу. У зв'язку з цим головний рашист уже підшукав собі «повіреного» в особі 70-річного секретаря ради безпеки ніколая патрушева, котрий вважається одним із ключових ідеологів повномасштабного нападу росії на Україну, який стався 24 лютого.

Цікаво, що згідно із законом, замінювати президента росії повинен прем'єр-міністр, яким є міхаіл мішустін, проте в цьому випадку все вирішуватиметься не за конституцією, а за волею самого путіна, і заміняти його буде саме патрушев.

Очікується, що після операції путін буде непрацездатним близько двох-трьох днів. Але якщо виникнуть ускладнення, патрушеву доведеться побути в.о. царя довше.

Що стосується здоров'я путіна, то тут інсайдери повідомляють, що останнім часом один з лікарів президента росії призначив тому західні препарати, після перорального прийому яких у путіна виникли побічні ефекти у вигляді сильного запаморочення і слабкості. Після цього лікаря негайно усунули від виконання процедур, а сам препарат, який було поставлено з «недружньої країни», відправили на додаткові випробування.

Читайте також: «У лазні я з ним парився»: колишній друг путіна розповів про здоров'я російського диктатора

Telegram Channel