Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Затримали трьох чиновників із Сумщини, які заправляли пальним рашистську техніку...

Перед затримання голови Буринської міської ради Віктора Ладухи (на фото), СБУ провела обшук у його помешканні. Чи вийде тепер сухим із води пан мер – член партії ВО «Батьківщина»?

Фото із сайту youtube.com.

Затримали трьох чиновників із Сумщини, які заправляли пальним рашистську техніку...

... і забезпечували окупантів харчами і житлом

За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру міському голові Буринської міської ради, його заступнику та одному з депутатів міськради у співпраці з державою-агресором та матеріальному забезпеченні її збройних формувань.

За даними слідства, під час окупації збройними формуваннями рф території Буринської ОТГ Конотопського району Сумської області вони погодилися на співпрацю з державою-агресором. Підозрювані здійснювали інформаційну діяльність, спрямовану на підтримку дій держави-агресора. Також вони забезпечували її збройні формування житлом, пальним та продуктами харчування.

Підозрювані здійснювали інформаційну діяльність, спрямовану на підтримку дій держави-агресора.

Наразі їх затримали правоохоронці, вирішується питання про обрання запобіжних заходів. Досудове розслідування здійснюється слідчими Подільського управління поліції ГУ Нацполіції в м. Києві за оперативного супроводу Департаменту захисту національної державності СБУ.

Реклама Google

Довідка:

Бури́нська міська́ ра́да – орган місцевого самоврядування в Конотопському районі Сумської області. Адміністративний центр – місто Буринь. Населення: 11 607 осіб (станом на 2001 рік)

Читайте також на volyn.com.ua: «Зірка Голлівуду Анджеліна Джолі у Львові разом із натовпом людей бігла до бомбосховища (Відео)».

Telegram Channel