Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Каравани вантажівок із путінською «свастикою»: що вивозять російські війська з України

путін знає, що робить його гарматне м'ясо.

Фото ТСН.

Каравани вантажівок із путінською «свастикою»: що вивозять російські війська з України

Українська розвідка заявила про вивезене медичне обладнання із лікарні Старобільська, що в Луганській області.

Президент росії володимир путін, що керує армією мародерів навіть перестав приховувати, що знає про все, що робить його гарматне м’ясо. Штука в тому, що потік вкраденого в Україні - це не лише  хаотичний потік чужих матраців, пралок і килимів. російська орда власність українського народу грабує централізовано. Про це йшлося в ТСН. 

мчасово окупованому Мелітополі зафіксували каравани вантажівок із путінською «свастискою».  Найімовірніше, колони вивозили  вкрадене у місцевих фермерів зерно, яке росіяни направляють  до Криму. 

*У військовій адміністрації Запорізької області заявили – окупанти віднімають продовольство, погрожуючи зброєю. 

*В міністерстві агрополітики уточнюють – вартість вивезеного збіжжя може сягати до сотень тисяч доларів. Востаннє так витрушували українські комори сталінські орли  під час Голодомору. 

*Вартість лише відстеженої сільгосптехніки,  яку поцупили росіяни, CNN оцінює у 5 мільйонів доларів. Однак, коли окупанти пригнали вкрадені комбайни до Чечні, вони зрозуміли, що не можуть їх навіть увімкнути, бо комбайни заблоковані дистанційно. 

*В окупованій Ялті місцеві ЗМІ публікували фото черг біля вантажівок з овочами із красномовним уточненням – овочі з українського Херсону, який наразі тимчасово захоплений росіянами. 

*В окупованій Ялті місцеві ЗМІ публікували фото черг біля вантажівок з овочами із красномовним уточненням – овочі з українського Херсону, який наразі тимчасово захоплений росіянами. 

*Так званий «глава» Криму Сергій Аксьонов назвав це результатом економічної співпраці із Херсонською областю. 

*Варто не забувати, як на офіційному сайті влади російського Красноярського краю майоріли повідомлення, що поповнення фонду сільськогосподарської продукції планується коштом постачання з України

*І українське продовольство далеко не єдине, на що здійснює нальоти путінська орда. Так, із Маріупольської лікарні, за повідомленням міської ради, росіяни вивезти вцілілі апарати штучної вентиляції легень. 

*А українська розвідка заявила про вивезене медичне обладнання із лікарні Старобільська, що в Луганській області. Цю техніку було придбано для українських пацієнтів за програмою міжнародної допомоги. 

*Зараз фіксують грабежі українських музеїв. Причому є дані, що йдеться про централізоване управління цим процесом. Кажуть навіть про розподільчий пункт в Донецьку куди спецбригади звозять цінності з України. З Маріуполя окупанти вивезли щонайменше 7 творів мистецтва, про це повідомив радник міського голови Петро Андрющенко. А в музеї у Сумській області розгромлено і розкрадено експозицію присвячену подіям другої світової війни. 

*Власне саме так діяли колись фашисти з творами мистецтв і історичними пам’ятками. «Достатньо знищити пам`ятки культури народу, щоб уже в другому поколінні він припинив своє існування як нація», - так твердив рейхсляйтер окупованих областей Сходу нацистської Німеччини Альфред Розенберг I тепер ясно у кого вчився Путін. 

Читайте також: ЗСУ збили ворожий безпілотник вартістю $7 млн

Telegram Channel