Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Кількість загиблих сягнула десятків тисяч: яка ситуація в Маріуполі 3 травня

Лише у Маріуполі протягом двох місяців війни кількість загиблих людей сягнула десятків тисяч.

Фото: Getty Images.

Кількість загиблих сягнула десятків тисяч: яка ситуація в Маріуполі 3 травня

Маріуполь залишається найгарячішою точкою на Донеччині.

Місто зруйноване та заблоковане російськими окупантами. Вони знущаються над місцевими жителями, посилюють заходи фільтрації і впровадили інформаційну блокаду. ТСН.ua зібрав усе, що відбувалося в Маріуполі за минулу добу, 2 травня.

За два місяці війни кількість загиблих лише в Маріуполі сягнула десятків тисяч

Від початку повномасштабної війни Росії в Україні загинули тисячі людей, і ці підрахунки неостаточні. Лише у Маріуполі протягом двох місяців війни кількість загиблих людей сягнула десятків тисяч. Про це повідомив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

Депутат-зрадник від ОПЗЖ співпрацює з окупантами у Маріуполі

Депутат фракції ОПЗЖ Істратов Вадим у Маріуполі погодився співпрацювати з російськими окупантами. Він займається фінансовими питаннями у зруйнованому росіянами Маріуполі. Про це розповів радник міського голови Петро Андрющенко.

Як окупанти вивозять трупи з Маріуполя: про відточений механізм ворога повідомили у міськраді

Як не дико це звучить, тіла загиблих вивозять із Маріуполя у вантажівках «гуманітарного вантажу». Про такий механізм ворога розповіли джерела радника міського голови Маріуполя. Тобто, ті самі вантажівки, що завозять «гуманітарні подачки» в Маріуполь на зворотному шляху загружаються тілами загиблих. У разі великого скупчення в одній будівлі вантажівки підганяють прямо до будинку.

Українська сторона продовжує пропонувати евакуацію людей із території заводу «Азовсталь» в Маріуполі. Працюють декілька треків. Про повідомив президент України Володимир Зеленський.

Російські війська в Маріуполі впровадили інформаційну блокаду: мирні мешканці вважають, що окупанти взяли Київ

Для місцевих мешканців вони транслюють альтернативну «реальність», в якій військові злочинці РФ вже «марширують Хрещатиком, а що Харків перебуває під контролем Росії», повідомив радник міського голови Петро Андрющенко. За його словами, окупанти «наглухо» закрили всі інформаційні потоки в місто та назовні. Військові РФ контролюють, що місцеві мешканці фотографують і знімають на відео. Маріупольці впевнені, що  російські солдати марширують Хрещатиком, Харків під контролем Росії та кожного чоловіка з Маріуполя при виїзді відправляють на фронт. 

Маріуполь, схід та південь України захищають найпотужніші українські військові - Зеленський

Маріуполь, схід та південь України захищають найпотужніші українські військові. Посилити ситуацію було неможливо. Про це заявив президент України Володимир Зеленський.

«Порівнювати державу, яка більше нас в 28 разів, армію, яка більше нашої в багато-багато разів, техніку, якої у них більше в 20-30 разів - складно. Тому ми боремося так, як ми боремося. І я думаю, всі це бачать», - наголосив Зеленський.

Зеленський прокоментував евакуацію з «Азовсталі»

Українська сторона продовжує пропонувати евакуацію людей із території заводу «Азовсталь» в Маріуполі. Працюють декілька треків. Про повідомив президент України Володимир Зеленський.

Читайте також: путін може офіційно оголосити війну Україні вже 9 травня - CNN

Реклама Google

Telegram Channel