Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Я сьогодні маю одне повідомлення для вас: Україна переможе, Україна буде вільною», – Джонсон

«Ви розбили міф про непереможність путіна...»

Embargoed til 20.30 23/03/2020. London, United Kingdom. Boris Johnson Covid-19 23/03. The Prime Minister Boris Johnson addressing the Nation in the White Room at No10 Downing Street during the Coronavirus. Picture by Andrew Parsons / No 10 Downing Street

Фото Andrew Parsons.

«Я сьогодні маю одне повідомлення для вас: Україна переможе, Україна буде вільною», – Джонсон

Також прем'єр Британії впевнений, що Україна збереже свою свободу

Прем'єр-міністр Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії Борис Джонсон переконаний, що Україна виграє війну, яку розв'язала росія.

Я сьогодні маю одне повідомлення для вас: Україна переможе, Україна буде вільною.

Про це Джонсон заявив під час онлайн-звернення до Верховної Ради України, текст якого опублікований на сайті британського уряду.

«Я сьогодні маю одне повідомлення для вас: Україна переможе, Україна буде вільною», - наголосив Джонсон.

Він заявив, що сьогодні Україна довела помилковість думок тих експертів, які казали, що Україна у війні з Росією швидко впаде.

«Хоча ваші солдати завжди були у меншості – три до одного зараз – вони воювали з енергією і мужністю левів», - наголосив Джонсон.

Він нагадав, що українські сили вибили російські підрозділи з-під Києва.

«Ви розбили міф про непереможність путіна і ви написали один з найвеличніших розділів у воєнній історії і житті вашої країни. Так звана непереборна сила воєнної машини Путіна зламалася через непохитність українського патріотизму і любові до країни. Це є найкращим періодом України, який пам'ятатимуть і розповідатимуть майбутнім поколінням», - наголосив Джонсон.

«Ваші діти і правнуки скажуть – українці навчили світ, що жорстока сила агресора нічого не значить проти моральної сили народу, налаштованого бути вільним. Вони скажуть, що українці довели завдяки власному завзяттю і пожертві, що танки і гармати не можуть придушити народ, який бореться за свою незалежність, і саме тому я вірю, що Україна виграє», - заявив Джонсон.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

Telegram Channel