Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Москалі - це мєрзость»: «Чоткий паца з Рівного» пішов на передову нищити окупантів

«Чоткий паца» Іван Мартинов захищає нас з вами.

Волинь-нова

«Москалі - це мєрзость»: «Чоткий паца з Рівного» пішов на передову нищити окупантів

Іван Мартинов, автор популярної фрази «це мєрзость», відомий інтернет-спільноті як «Чоткий паца з Рівного», воює проти російських окупантів на Донецькому напрямку

Він  знищує росіян у складі окремої 68-ї єгерської бригади. Про це повідомив пресцентр Операції об'єднаних сил.

«Знайомтесь: Іван Мартинов - відомий інтернет-спільноті як «Чоткий паца з Рівного». Саме його фраза — «це мєрзость», сказана про економічну ситуацію в 2014 році, — стала одним із найпопулярніших мемів далеко за межами вебпростору. Сьогодні «Чоткий паца» впевнений: «»Москалі — це мєрзость», і без жалю знищує окупантів у складі окремої єгерської бригади на Донецькому напрямку», - йдеться у повідомленні.

Іван також брав активну участь у Революції Гідності, воював у складі добровольчого батальйону, потім підписав контракт із ЗСУ, де відслужив 5 років, але після 24 лютого знову довелося повернутися на війну.

Зазначається, що Іван також брав активну участь у Революції Гідності, воював у складі добровольчого батальйону, потім підписав контракт із ЗСУ, де відслужив 5 років, але після 24 лютого знову довелося повернутися на війну.

«Після служби приїхав до батька, три місяці відпочив і знову довелося йти на війну», — розповідає український воїн. Іван додає, що 24 лютого ще крізь сон почув, що летять російські ракети. «Подзвонили із сільради: Ваня, збирайся! Я заварив собі кави, але і попити її не встиг — приїхала машина, і от я вже у військкоматі», — згадує він.

Після перемоги «Чоткий паца» Іван Мартинов планує одружитися та поїхати подорожувати — «подивитися на світ без рашистської гидоти».

Telegram Channel