Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Засновник «Українського легіону», полковник Святослав Стеценко загинув на війні з росією

Герої не вмирають!

Фото 24tv.ua.

Засновник «Українського легіону», полковник Святослав Стеценко загинув на війні з росією

Із початком повномасштабного російського вторгнення Стеценко став до лав 59-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ імені Якова Гандзюка, яка тримає оборону Миколаєва

Загиблий вояка був також засновником військово-патріотичної організації «Український легіон». Її створив ще у 2014 році з метою захисту України від агресії, передає 24 Канал.

Ви вірили в безсмертність душі. Спостерігайте там і підказуйте.

«Святослав Стеценко, честь! Чоловік честі, ідеаліст, воїн. Багаторічний рушій боротьби українців за право на збройний захист. Ми продовжимо і закінчимо нашу справу. Я знаю, ви вірили в безсмертність душі. Спостерігайте там і підказуйте», – каже адвокат Віталій Коломієць.

Із початком повномасштабного російського вторгнення Стеценко став до лав 59-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ імені Якова Гандзюка, яка тримає оборону Миколаєва.

Що відомо про діяльність загиблого Героя

Святослав Стеценко був полковником запасу ЗСУ. В часи Майдану очолював «Громадську варту» Дарницького району Києва.

Ставши одним із засновників громадського об'єднання «Український легіон», був інструктором, одним з активних учасників «Руху сприяння територіальній обороні України».

Також загиблий в минулому був експертом Українського інституту з прав людини та представником Уповноваженого ВР з прав людини.

Останні новини війни: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel