Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Розплющила очі й побачила, що у дитини немає ніг»: історія мами і доньки, яким відірвало кінцівки (Фото)

Тримаймося...

Фото Facebook.

«Розплющила очі й побачила, що у дитини немає ніг»: історія мами і доньки, яким відірвало кінцівки (Фото)

Зовсім скоро сім’я вирушить на протезування та реабілітацію до США

11-річний Ярослав з Новгородського (Донецька область) дбає про маму і сестру-близнючку, яким відірвало ноги під час ракетного удару по вокзалу в Краматорську. 

Про це повідомляє Перше медичне об'єднання міста Львова.

«Він подорослішав тієї миті, коли російська ракета прилетіла на вокзал Краматорська. Сестра-близнючка і мама, які були на пероні, лишилися ніг: дівчинка - обох, жінка - однієї. І 11-річний Ярослав тепер їх доглядає. Навіть сам ходить в магазин поряд з лікарнею», - йдеться у повідомленні.

Коли розплющила очі, все було в крові. Потім побачила, що у доньки немає ніг.

Рідний тато дітей помер, а вітчим наразі на фронті. Мати Наталя наважилась на евакуацію дітей на початку квітня. Планули виїхати евакуаційним потягом з Краматорська. 

Поки родина чекала на потяг на вокзалі, 11-річна Яна попросила у мами чаю, який на пероні готували волонтери. 

Син Ярослав залишився стерегти речі в приміщенні. Саме завдяки цьому він єдиний вцілів - коли його мама та сестра вийшли на перон, пролунав вибух.

«Наталя, яка досі не може собі пробачити того походу за чаєм, пригадує: коли розплющила очі, все було в крові. Потім побачила, що у доньки немає ніг. А після того, як не змогла підвестися, зрозуміла, що і сама без однієї кінцівки», - розповідають в медзакладі.

На щастя, родині вдалося дістатися до Львова евакуаційним потягом. Уже кілька тижнів вони перебувають в Дитячій лікарні Св. Миколая.

Зовсім скоро сім’я вирушить на протезування та реабілітацію до США.

Останні новини війни: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel