Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Учасник Євробачення поцілував свого гітариста під час виступу (Відео)

Ого!

Скриншот з відео.

Учасник Євробачення поцілував свого гітариста під час виступу (Відео)

Артист вийшов на сцену у досить відвертому образі

У четвер, 12 травня, відгримів другий півфінал пісенного конкурсу Євробачення-2022. Він запам'ятався глядачам не лише епатажними та цікавими виступами, але й зовсім несподіваними моментами.

Особливо публіку здивував представник Сан-Марино – артист Achille Lauro. Його виступ був досить зухвалим та яскравим, але глядачам він запам'ятався зовсім не цим. 

Музикант проявив увагу до гітариста. Він почав обіймати його, а на секундній паузі в пісні несподіваного поцілував його,

Під час виконання конкурсної пісні «Stripper» музикант проявив увагу до гітариста. Він почав обіймати його, а на секундній паузі в пісні несподіваного поцілував його, повідомляє «Дивогляд«. 

Achille Lauro, який вийшов на сцену у досить відвертому образі – прозорому чорному сітчастому комбінезоні зі стразами, що обтягував його фігуру, вирішив що цього замало для привернення уваги.

Ймовірно через це він і пішов на такий несподіваний крок, чим викликав гучну реакцію присутніх у залі. Щоправда, такий вчинок не допоміг йому потрапити у фінал Євробачення-2022.

Момент палкого поцілунку можна знайти на відео (1:48):

Читайте також: Чи переможе Україна на Євробаченні 2022: вухатий мольфар зробив прогноз (Відео).

Telegram Channel