Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Луцьких школярів намагаються завербувати спецслужби рф

Контррозвідники вчасно роз’яснили семикласникам небезпеку такого спілкування.

Фото з відкритих джерел.

Луцьких школярів намагаються завербувати спецслужби рф

Луцьких учнів 7 класу намагались завербувати до співпраці спецслужби росії.

Про це інформує Волинь 24 з посиланням на СБУ.

«У Луцьку правоохоронці звернули увагу на трьох підлітків, які постійно вешталися біля одного з блокпостів. Причину свого перебування там школярі пояснити не змогли.   Оперативники СБУ перевірили телефони дітей та виявили там багато знімків Луцького військового аеродрому та ремонтного пункту, а також переписку з невідомими російськими абонентами. 

Радимо учителям та батькам постійного обговорювати з дітьми питання інформаційної безпеки в різноманітних інтернет-чатах, он-лайн іграх та соціальних мережах», - йдеться у повідомленні.

«Невідомі» розпитували у школярів про ситуацію в регіоні, намагаючись вивідати інформацію про розташування військових об’єктів, військової техніки та озброєння. Контррозвідники вчасно роз’яснили семикласникам небезпеку такого спілкування. З батьками дітей також провели профілактичну бесіду.  

Радимо учителям та батькам постійного обговорювати з дітьми питання інформаційної безпеки в різноманітних інтернет-чатах, он-лайн іграх та соціальних мережах». - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Постраждалих на Зміїному росіян звозять до окупованого Севастополя, шпиталі там переповнені — розвідка

Telegram Channel