Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Менше ніж за тиждень волонтери зібрали суму на перший БПЛА Poseidon для ДШВ, збір коштів триває

Переможемо.

Фото Прямий.

Менше ніж за тиждень волонтери зібрали суму на перший БПЛА Poseidon для ДШВ, збір коштів триває

Волонтер Юрій Бірюков повідомив у Facebook, що менше ніж за тиждень вдалося зібрати майже 10 млн грн на перший безпілотник Poseidon для Десантно-штурмових військ ЗСУ

Традиційно половину коштів перерахували небайдужі українці, а другу половину заплатив Фонд Порошенка, пише Прямий.

«Чи знав я, коли написав 14 травня пост про БПЛА за 10 000 000 грн, що ми оплатимо його 20 травня? В жодному разі. Чи вірив я, що ми в принципі можемо це зробити? Так», – пише Бірюков. Він також оприлюднив відповідні платіжні документи.

«Тож ми за це заплатили. Тепер це офіційно. 9 989 426 грн та 18 копійок – точна сума рахунку у гривні. Ми оплатили БПЛА, який може літати на висоті 4 кілометри та на відстань керованої дальності 50 кілометрів. Або 150 кілометрів за попередньо прокладеним маршрутом», – пояснює волонтер.

Ми – просто логістичний зв’язок, організатор. А справжній платник – це ВИ, патріоти України.

Бірюков подякував кожному, хто долучився до збору коштів.

«Ми – просто логістичний зв’язок, організатор. А справжній платник – це ВИ, патріоти України. Ви, хто скинув нам 5 грн або 10 000 грн, ви, хто переказуєте нам регулярно або один раз. Ви, працівники ІТ компанії, яка ще не названа (ще не отримала дозволу), які перерахували нам 500 000 грн на цю покупку. І Петро Порошенко, який заплатив рівно половину суми», – пише Бірюков.

 

 «Це класний результат нашої спільної роботи. Кандидатів у пілоти вже відібрано, через 2 тижні вони прибудуть до навчального центру на навчання. А потім – працювати на війні на знищення окупантів. Полювання на цілі, вдень і вночі, коригування ударів з арти, вдень і вночі», – пише волонтер.

Він також повідомив, що для укомплектування розвідувального батальйону потрібні три таких комплекси.

«Це 12 птахів, це робота в інтересах всієї групи Десантно-штурмових військ на Сході. Чи зробимо ми це? Чи зможемо ми знову відмовитися від чогось з мирного життя? Чи зможемо ми знову потрусити залишки сімейного бюджету? Чи можемо ми зробити репост ще раз і зателефонувати нашим друзям з цією інформацією?», – запитує Бірюков.

Як відомо, волонтери ГО «Справа громад» збирають кошти для купівлі безпілотників H10 Poseidon Mk II, які дуже потрібні підрозділам десантно-штурмових військ. «Такий безпілотник окупається за перший виліт. Такий безпілотник наближає день нашої перемоги з кожним вильотом. І десантно-штурмовим військам ПОТРІБНА ваша допомога – потрібні очі над ворогом», – наголошує Юрій Бірюков.

Реквізити для переказу коштів:

В Україні

ТІЛЬКИ ДЛЯ ПРИВАТ 24

5169 3305 2068 6400 (Антоніна Бузіло)

——-

Для ІНШИХ банків:

5375  4115 0177 8331 (Антоніна Бузіло)

——-

PayPal

Перевод на: [email protected]

Тип перевода: Family/friends

 

Telegram Channel