Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Разом до перемоги: на благодійному аукціоні у Вараші зібрали майже 200 тисяч гривень (Відео)

Все буде Україна!

Фото із сайту 12kanal.com.

Разом до перемоги: на благодійному аукціоні у Вараші зібрали майже 200 тисяч гривень (Відео)

У Вараші відбувся благодійний вечір-аукціон «Вишиванка – генетичний код нації». За виручені кошти волонтери придбають автомобіль для розвідувальної роти 14 окремої механізованої бригади ім. князя Романа Великого

У центрі міста організували благодійний ярмарок, а в палаці культури РАЕС – аукціон. Жителі громади могли придбати домашню випічку, вироби ручної роботи, передає 12 канал.

«Для того, щоб підтримати наших хлопців на передовій хоч якимсь чином, вирішила купити своїм діткам солодощів. Звичайно, якщо лишиться, то і я посмакую», – каже мешканка міста Катерина.

Для проведення ярмарку усе підготували освітяни Вараської громади. Учителі й учні усіх навчальних закладів пекли солодощі.

Усі охочі взяли участь у благодійному аукціоні. Учасникам пропонували такі лоти: вишиті сорочки, рушники, картини, прикраси з бісеру, брошки, подарункові сертифікати, речі футболістів. Колектив Вараського ліцею № 4 за 3 600 придбав футболку свого випускника.

На аукціоні представили багато вишитих речей. 

На аукціоні представили багато вишитих речей.  За  дитячу сорочку змагалося кілька людей. Власник, котрий придбав ії, каже, що в подарунок.

«Я несподівано придбав дитячу вишиванку для мого внука, якому ще нема 3 років… Чудовий подарунок буде», – учасник благодійного аукціону Сергій.

Усі виручені кошти з аукціону та ярмарку передадуть волонтерам на придбання автомобіля для розвідувальної роти 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

«Спільно разом – і громада, і РАЕС, і освітяни – зібрали більше як 190 тисяч. Ще підносять кошти, тому остаточну суму ми скажемо. Але вже є 192 тисячі гривень, яких вже має бути достатньо для закупівлі автомобіля», – повідомила начальниця управління освіти Олена Корень.

Вараська громада і надалі продовжуватиме допомагати нашим військовим, такий сильний та згуртований народ обов’язково  переможе.

Читайте також: Багатодітний батько з Луганська, який переїхав до Луцька, 8 років шукає безвісти зниклих на війні (Відео)

Реклама Google

Telegram Channel