Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
«Ми цей курник розженемо швидко» - капітан Нацгвардії (Відео)

Петро Кузик.

Фото: Еспресо.

«Ми цей курник розженемо швидко» - капітан Нацгвардії (Відео)

Російські окупанти в боях із захисниками України застосовують «уп*рилу» тактику, як висловився капітан Нацгвардії, «свободівець» Петро Кузик

Противник по чотири години бомбардує й обстрілює позиції, потім пускає піхоту (яка знищується), далі – танки (вони або спалюються, або відкидаються назад). Потім усе повторюється за тією самою схемою.

Нацгвардієць зізнався, що артилерія «задовбує, чесно кажучи». «Тому ми з нетерпінням чекаємо на контрбатарейні системи. Кажуть, вони вже їдуть», – заявив Кузик в інтерв'ю головному редактору «Цензор.НЕТ» Юрію Бутусову, передає Обозреватель.

На вказаному напрямку героїчно воюють усі українські захисники. Це і Національна гвардія, і ЗСУ, і добровольчі підрозділи.

Військовий сказав, що після поставок західної зброї українські бійці «розженуть цей курник дуже швидко».

Капітан зараз перебуває в районі Сєверодонецька (Луганська область), де точаться бої. Він пояснив: поки що росіяни мають більше артилерії. Крім того, кількість окупантів теж чимала.

«У них тут особового складу, як гі**а за сараєм. У них реальна перевага в артилерії. І вони цим активно користуються», – розповів Кузик.

Він додав, що на вказаному напрямку героїчно воюють усі українські захисники. Це і Національна гвардія, і ЗСУ, і добровольчі підрозділи. «Всі активно допомагають один одному», – заявив капітан.

Читайте також: Оперативна інформація щодо російського вторгнення станом на вечір 22 травня.

Telegram Channel