Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Укрпошта засвідчила, що російський корабель добрався до місця призначення, новою маркою (Фото, відео)

За новою маркою вишикувалася черга.

Фото volyn.com.ua.

Укрпошта засвідчила, що російський корабель добрався до місця призначення, новою маркою (Фото, відео)

У перший же день продажу у Луцьку за новою філателістичною продукцією вишикувалася черга

Поштові марки «Русскій воєнний корабль … ВСЬО! Смерть ворогам!» (для пересилання всередині країни) та «Русскій воєнний корабль … ВСЬО! Слава Нації!» (для листів за кордон) презентували 23 травня. Дату обрали невипадково: з часу, як флагман Чорноморського флоту окупантів крейсер «Москва» став «підводним човном», минуло рівно 40 днів. Про це розповів директор Волинської дирекції підприємства Іван Люсак.

За його словами, нові марки випустили тиражем 5 мільйонів примірників. Керівник не сумнівається, що їх вдасться швидко реалізувати.

Пропонуємо тепер, щоб Укрпошта випускала філателістичну продукцію з кремлем та іншими об’єктами, важливими для окупантів, аби російська федерація пішла услід за російським кораблем.

– Один покупець зможе придбати не більше двох блоків, адже попит дуже великий. Цю продукцію часто купують волонтери, її дарують нашим іноземним партнерам... Щоб люди у різних країнах світу мали змогу замовити собі ці марки, ми реалізовуватимемо їх на інтернет-майданчиках, – зазначив  Іван Люсак.

Цього разу участь у спецпогашенні, крім поштовиків та філателістів, взяли представники ЗСУ та тероборони, а також голова облради Григорій Недопад, секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко, керівники регіональних ЗМІ.

Нагадаємо, що перша версія марки  «Русскій воєнний корабль іді...» виявилася пророчою, адже наступного дня після презентації – 13 квітня – українські захисники потопили рашистський крейсер «Москва». На цьому наголошував Григорій Недопад.

Читайте також: Нову марку Укрпошти з літаком «Мрія» намалювала маленька волинянка з недитячими мріями (Фото, відео).

– Пропонуємо тепер, щоб Укрпошта випускала філателістичну продукцію з кремлем та іншими об’єктами, важливими для окупантів, аби російська федерація пішла услід за російським кораблем, – наголосив очільник представницької гілки влади області.

Щоправда, наступну марку Укрпошта випустить на тему «Доброго вечора, ми з України», яку обрали самі ж українці. Друге місце, за результатами голосування в інтернеті, отримала ілюстрація «Песик Патрон з ДСНС». Вочевидь, відомого чотирилапого рятувальника хотів бачити на конвертах і редактор «Волині» Олександр Згоранець. Який пообіцяв, що наша газета замовить у поштовиків індивідуальний тираж марок зі знаменитим хвостатим сапером, розповідь про якого читайте в іншому нашому тижневику «Цікава газета на вихідні» за 25 травня та на сайті volyn.com.ua.

Після спецпогашення унікальний штемпель знищується.
 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel