Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Син Жириновського змінив ім'я та збирається в Іспанію

Хитрий.

Фото: 24 Канал.

Син Жириновського змінив ім'я та збирається в Іспанію

Старший син покійного російського політика Володимира Жириновського та колишній віце-спікер Держдуми Ігор Лебедєв повністю змінив ім'я, прізвище та по батькові

Тепер його звуть Давид Олександрович Гарсія. Як пише російський Telegram-канал «База», зміна ПІБ відбулася ще влітку 2021 року, тоді він заявив про відхід з російської політики та партії ЛДПР назавжди, передає УНІАН.

«Причиною такого рішення могли стати санкції, які Євросоюз наклав на сина Жириновського ще у 2014 році. З того моменту екс-депутат втратив можливість їздити у Європу, де у членів його сім'ї чимало нерухомості», – йдеться у повідомленні. 

Тепер його звуть Давид Олександрович Гарсія. 

Як пише український журналіст Денис Казанський, син Жириновського збирається до Іспанії. 

 

 «Просто класика російського імперського патріотизму. Татусь сколотив капітали, вішаючи локшину на вуха про велич Росії... А діти та онуки в результаті спакували валізи та вирушили промотувати спадок на проклятий Захід, залишивши обдуреним фанатам біснуватого Жирика війну, бідність та вічні санкції», – зазначив журналіст.

«У Давида тепер все буде добре. А ось Ванька-дурник, який надивився виступів Жириновського по ТБ, згорить у танку при штурмі Сєвєродонецька та залишиться в степах Донбасу безіменною головешкою», – додав він.

Нагадаємо, що Володимир Жириновський помер 4 квітня. За офіційною версією, причиною його смерті стали наслідки коронавірусної інфекції.

Читайте також: Жириновського поховали під співи Кирила: приїхав путін, шойгу і медведєв (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel