Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Розвідка повідомила, як закінчиться війна

Фото ілюстративне.

Розвідка повідомила, як закінчиться війна

«Путіну потрібна вся Україна, його не цікавить якась частинка»

Розпочата Росією війна закінчиться виходом українських сил на наш адмінкордон. Про це повідомив начальник ГУР МО України генерал-майор Кирило Буданов в інтерв’ю виданню «Українська правда».

«Вихід на наш адмінкордон. Цим закінчиться наша війна. Інші деталі зараз не на часі», – сказав він.

Буданов розповів, що зараз відбувається в російській еліті, чи можливий у рф державний переворот, яка насправді була роль Віктора Медведчука в Україні, до чого готували Віктора Януковича, чому українська влада не готувала суспільство до атаки Росії та про те, як закінчиться війна.

«Загальний задум не змінився: Путіну потрібна вся Україна, його не цікавить якась частинка. Авжеж, після трьох місяців тих подій, які зараз відбуваються, вони коригують плани і вже готують суспільну думку в Росії до того, що, в принципі, якщо вони закінчать окупацію Донецької, Луганської та Херсонської областей, то це теж можна вважати перемогою.

 Якщо вони закінчать окупацію Донецької, Луганської та Херсонської областей, то це теж можна вважати перемогою.

Проте плани не змінилися і, на жаль, не зміняться й надалі, поки ми не поставимо крапку в питанні Путіна і Росії в тому вигляді, в якому вона існує зараз – загроза для всього світу, перш за все європейського континенту, буде зберігатися й надалі» – розповів керівник вітчизняної воєнної розвідки про плани кремлівського керівництва.

Як раніше повідомлялося, українська розвідка дізналася, коли Путін остаточно вирішив розпочати війну. Також головний український розвідник пояснив, коли ЗСУ зайдуть в Крим. Нагадаємо, Буданов у цьому ж інтерв’ю заявляв, що на Путіна готувався замах, він мав місце близько двох місяців тому і завершився невдачею.

Читайте також:  До кінця року Україна має зайти на територію Криму, – керівник ГУР

Реклама Google

Telegram Channel