Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
 Горохівські волонтери знову передали на передову автомобіль від земляків з-за кордону

Волиняни читають улюблену газету й в окопах.

Фото горохівських волонтерів.

 Горохівські волонтери знову передали на передову автомобіль від земляків з-за кордону

Крім того, захисникам привезли газету «Волинь» від редакції і читачів

На фронт вирушали з подвір’я Свято-Вознесенського храму Горохова з благословенням його настоятеля, декана Горохівського благочиння Волинської єпархії ПЦУ о. Андрія Сидора.

– Кожна поїздка в регіони, де йдуть бої з ворогом, дуже важлива для захисників. Всі вони, з ким бачилися хоч раз, уже наші друзі. Коли думаємо про них, далека дорога стає ніби коротшою, - міркують волонтери Віталій Нагорняк, Андрій Лебезун, Петро Надашкевич. 

Нещодавно ці екіпажі повернулися з чергової поїздки на Миколаївщину, Дніпровщину, Донеччину.

– Хлопці на передовій матимуть тепер ще один автомобіль. Цього разу Volkswagen T5 передали з-за кордону від себе особисто наші земляки Андрій Харченко, Роман Бричук і Олександр Янюк, – розповів координатор волонтерського центру в Горохові Віталій Гладун. 

 

 Однак горохівчани в різних країнах світу понад усе хочуть миру своїй рідній Батьківщині. Допомагають їй, чим можуть, надсилаючи і в Горохів потоки гуманітарних вантажів. Volkswagen T5 справно служитиме захисникам, бо Василь Круковський безкорисливо замінив на нові старі деталі, машинне масло – Олег Пундик, а корпус автівки пофарбував Андрій Майко 

 

Волонтерська команда Віталія Гладуна завантажила буси двома генераторами від депутата Волинської обласної ради Івана Мирки, продуктами харчування від Андрія Кленка і Роберта Даля з Німеччини, «Волинськими сухпайками» та енергетичними напоями від жіночого легіону України «Жіноча сотня», випічкою, консерваціями від жителів сіл Звиняче й Красова, смаколиками від кафе «Хутірок» і Оксани Янюк, біноклями, запчастинами, адресними передачами… 

 Військовослужбовці також отримали малюнки учнів Горохівського ліцею №2 та свіжий номер газети «Волинь». 

 

– Перемогу здобудемо разом! – з впевненістю каже Віталій Гладун. Він готується до чергових волонтерських поїздок у найгарячіші місця України. 

Читайте також: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel