Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Луцьку випав величезний град (Фото, відео)

Оце так!

Фото volyn.com.ua.

У Луцьку випав величезний град (Фото, відео)

В обласному центрі Волині під час грози випав град діаметром до двох сантиметрів

Нагадаємо, синоптики спрогнозували, що сьогодні, 2 червня, майже по всій території України температура повітря сягатиме до 30 градусів вище нуля. Втім, очікуються грози, рясні зливи та град.

У червні часто атмосфера найактивніша і фіксуються різні небезпечні конвективні явища: сильні грози, шквали, рясні зливи, крупний град і в окремих випадках навіть смерчі.

Синоптик Ігор Кібальчич запевняє, що невтішна погода докучатиме до кінця червня. Кількість опадів розподілиться по містах та областях України нерівномірно. За приблизними розрахунками, за перший місяць літа має випасти 80 - 100% від норми. Так, у західних областях сумарні значення опадів досягнуть 68-108 мм, у північних, центральних та східних областях 61-73 мм, на півдні країни 49-60 мм.

«У червні часто атмосфера найактивніша і фіксуються різні небезпечні конвективні явища: сильні грози, шквали, рясні зливи, крупний град і в окремих випадках навіть смерчі. Подібні явища складно прогнозуються і можуть спостерігатися у будь-якій точці України. Нинішній рік не стане винятком», - попередив синоптик.

Оце так!

 Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel