Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Хтось захотів зробити з мене терориста»: до батька загиблого строковика з крейсера «Москва» прийшли силовики

До Дмитра Шкребеця прийшли «люди з серйозного відомства» і забрали його ноутбук «на експертизу».

Фото Anton Naumlyuk.

«Хтось захотів зробити з мене терориста»: до батька загиблого строковика з крейсера «Москва» прийшли силовики

За словами батька загиблого матроса, він побоюється, що російські силовики можуть завести на нього кримінальну справу, і каже, що це може бути способом змусити його замовкнути

До Дмитра Шкребеця - батька загиблого на знищеному ЗСУ в Чорному морі російському крейсері «Москва» солдата-строковика Єгора Шкребеця - прийшли «люди з серйозного відомства» і забрали його ноутбук «на експертизу».

Про це чоловік написав на своїй сторінці в соцмережі «ВКонтакте», передає УНІАН.

Хтось захотів зробити з мене терориста відмороженого...

Як стверджує Шкребець, неназвані силовики сказали йому, що «від його імені електронною поштою (іноземною) були розіслані повідомлення якимсь організаціям з погрозами вибухів».

«Хтось захотів зробити з мене терориста відмороженого... Акуратно під 207 статтю КК РФ підвести. Привід абсурдний, мені навіть незручно за тих серйозних, розумних і дійсно ввічливих людей, які змушені були відвідати мене через подібну скотську фальшивку. Йдучи, вони висловили мені співчуття у зв'язку з втратою сина, ми потиснули один одному руки», - написав Шкребець.

Повідомлення, за словами Шкребеця, були написані від користувача з прихованим IP. За словами батька загиблого матроса, сам він ніяких повідомлень не розсилав і нічого подібного в його ноутбуці ніколи не було. Однак він побоюється, що російські силовики можуть завести на нього кримінальну справу, і каже, що це може бути способом змусити його замовкнути.

«Я не мовчу і продовжую вести якусь діяльність в цьому напрямку, і заткнути мене не виходить - напевно, це і є найголовніше зрушення. Вийде у мене чи ні притягнути їх до відповідальності ... ви самі розумієте, я просто говорю і пишу, а важелі всі знаходяться в руках інших людей. Якщо у них буде совість і честь вплинути на ситуацію і покарати винних, тому що є кого карати, то так. З мого боку я роблю все, що можу. Я не мовчу і мовчати не буду», - сказав Шкребець у розмові з «Настоящим Временем».

Останні новини: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel