Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Міська рада тепер без ВОЛИНСЬКОЇ

Відновили роботу сесії

Фото facebook.

Міська рада тепер без ВОЛИНСЬКОЇ

Володимир-Волинська міська рада відтепер - просто Володимирська

Сьогодні відбулася чотирнадцята чергова сесія міської ради восьмого скликання, на якій депутати розглянули 46 питань порядку денного. За час дії воєнного стану це перша сесія, яку скликали у Володимир-Волинській міській раді, - повідомляють на фейсбук-сторінці громади.

Рішення перейменувати Володимир-Волинську міську раду у Володимирську прийняли депутати під час чергової сесії. Зміни викликані перейменуванням міста, яке повернуло свою історичну назву у грудні минулого року.

Рішення перейменувати Володимир-Волинську міську раду у Володимирську прийняли депутати під час чергової сесії.

Керівники виконавчих органів міської ради, що мають статус юридичної особи, та керівники комунальних підприємств, установ, закладів, засновником яких є міська рада чи її виконавчий комітет, мають забезпечити державну реєстрацію внесення змін до відомостей про юридичну особу.

Підприємствам, закладам, установам, організаціям всіх форм власності, фізичним особам-підприємцям, які зареєстровані та вчиняють свою діяльність на території міста Володимир, також рекомендується привести у відповідність, у зв’язку із перейменуванням міста, власних документів, вивісок, печаток тощо, в установленому законодавством порядку.

Реклама Google

Telegram Channel