Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Війна може закінчитися вже за місяць»: Подоляк

Михайло Подоляк.

Фото: УНІАН.

«Війна може закінчитися вже за місяць»: Подоляк

Радник керівника Офісу президента Михайшло Подолякм заявив, що «парадоксальна війна» Росії проти України може закінчитися в будь-який момент, але лише на умовах Києва

За його словами, ця війна може закінчитись і через місяць, і аж взимку.

Про це Подоляк сказав в ефірі телемарафону «Єдині новини», повідомляє ТСН.

«Я заявив, що війна може бути парадоксальною. Тобто в будь-який момент вона може закінчитись, але обов’язково на умовах України. Це треба розуміти. Вона може закінчитись і через місяць, може закінчитись до зими. Бо війна це не тільки математика на полі бою: скільки є вистрілів у нас, скільки є в Російської Федерації. Сьогодні, на жаль, на сході ми маємо певну концентрацію  ресурсів у росіян. Перш за все, техніки і військових. І, безумовно, маємо дуже інтенсивні бойові дії», - сказав Подоляк.

За його словами, «завтра у нас буде більше ресурсів», з якими нам допоможуть наші партнери, і «тоді математика буде іншою».

Вона може закінчитись і через місяць, може закінчитись до зими. Бо війна це не тільки математика на полі бою: скільки є вистрілів у нас, скільки є в Російської Федерації.

«Але крім математики, війна ще має психологію - багато факторів, які впливають на внутрішній світ Російської Федерації. Вони вже сьогодні є ізгоями, вони вже сьогодні мають потужний санкційний тиск. Вони вже сьогодні репутаційно виглядають нікчемно. І все це продукує в них внутрішню паніку. В них вже йдуть конфлікти. І багато таких факторів можуть привести до того, що війна парадоксально швидко закінчиться за рахунок внутрішнього конфлікту в тій же Російській Федерації», - заявив радник керівника ОП.

Подоляк підкреслює, що Україна встояла протягом 100 днів, «довела свою державність і те, що в нас дуже потужні люди, що за свободу ми будемо битися до кінця.

«Україна довела, що у нас є чудові менеджери - перш за все президент України, що в нас є чудові Збройні сили. І все це дає нам можливість спрогнозувати перемогу України», - наголосив Подоляк.

Читайте також: Оперативна інформація щодо російського вторгнення станом на вечір 3 червня.

Telegram Channel