Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Зима справді буде важкою»: волинян просять подбати про запаси дров та торфобрикету

Засідання - у розпалі

Фото facebook.

«Зима справді буде важкою»: волинян просять подбати про запаси дров та торфобрикету

Чи не найболючіша проблема для голів громад – брак пального, бо спричиняє перебої у роботі аграрного сектору, громадського транспорту та загалом транспортної логістики

Про це повідомляє Волинська облрада на своїй фейсбук-сторінці. Її очільник Григорій Недопад радить колегам вже тепер подбати про накопичення резервів на наступні місяці.

Уже сьогодні можна прогнозувати, що зима справді буде важка, а тому, за можливості, до початку опалювального сезону слід додатково встановлювати твердопаливні котельні, там, де це можливо.

– Лідерам громад треба сформувати першочергову потребу у паливі з огляду на особливості своїх територій, - зазначив він.

Підвищення цін на енергоносії – ще одна тривожна ситуація, що нині турбує очільників громад в умовах обмеженого бюджетного ресурсу. У чинних договорах значно нижча ціна газу, ніж та, яку зараз пропонує НАК «Нафтогаз».

- Уже сьогодні можна прогнозувати, що зима справді буде важка, а тому, за можливості, до початку опалювального сезону слід додатково встановлювати твердопаливні котельні, там, де це можливо. І готувати стратегічні запаси дров та торфобрикету», - зауважив Григорій Недопад.

Читайте також: Волинський письменник Ігор Павлюк виступить у Львові (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel