Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Підтвердили загибель ще дев'ятьох захисників з Волині

Герої не вмирають!

Фото Pixabay.

Підтвердили загибель ще дев'ятьох захисників з Волині

6 та 7 червня стало відомо про те, що у боях з російськими військами загинули ще дев'ятеро захисників з Волині: Тарас Томашевич, Віктор Романець, Руслан Якобчук, Володимир Жолоднієвський, Олександр Єфімов, Петро Гаражджук, Роман Доскуч, Олександр Чак та Віталій Роман

Інформацію про бійців підтвердили в обласній військовій адміністрації, пише Суспільне Волинь.

Володимир Жолондієвський

Під час виконання бойового завдання в одному з районів Харківщини загинув житель села Чмикос Володимир Жолондієвський, – повідомили у Вишнівській громаді, де оголосили триденну жалобу.

 

 Військовослужбовцю було 23 роки. Відомо, що Володимир Жолоднієвський загинув у бою 4 червня. Поховають бійця в рідному селі 8 червня об 11.00 год.

Петро Гаражджук

У Підгайцівській громаді оголосили дводенну жалобу за загиблим Петром Гаражджуком. Військовослужбовцю було 50 років, він жив у селі Вишнів.

 

 Відомо, що захисник загинув під час виконання бойового завдання у боях на Луганському напрямку. Час та дату прощання з бійцем в громаді обіцяють повідомити згодом.

Олександр Єфімов

В Камінь-Каширській громаді повідомили про загибель Олександра Єфімова. Військовослужбовцю було 47 років. Захисник загинув 4 червня.

 

 Відомо, що останній бій Олександра Єфімова був у місті Ізюм на Харківщині. 7 червня в громаді живим коридором зустріли тіло захисника. Його поховають у рідному місті Камені-Каширському.

Роман Доскуч

На сторінці Затурцівської тергромади повідомили про загибель у війні місцевого жителя Романа Доскуча. Військовослужбовцю було 28 років.

 

 За спеціальністю чоловік був автослюсарем, у 2016-му брав участь в АТО. «Приносимо співчуття сім’ї, батькам та рідним, низький уклін Вам», – зазначили у громаді. Наразі відомо, що із захисником у Затурцях прощатимуться 8 червня.

Віктор Романець

У боях з російськими військами також загинув житель села Метельне Віктор Романець, – повідомили на сторінці Олицької селищної ради.

 

 Відомо, що сержант Віктор Романець загинув 2 червня в районі села Берестове Донецькій області, в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України. Коли та де прощатимуться із захисником поки не повідомляють.

Олександр Чак

У Шацькій селищній раді повідомили про загибель жителя села Положеве Олександра Чака. Військовослужбовцю було 55 років. В громаді оголосили триденну жалобу.

 Відомо, що Олександр Чак загинув 4 червня у бою біля населеного пункту Протопопівка Ізюмського району Харківської області під час виконання бойового завдання. Коли та де прощатимуться із захисником наразі невідомо.

Віталій Роман

Голова Володимир-Волинської громади повідомив, що захищаючи незалежність та територіальну цілісність України загинув 34-річний Віталій Роман. Чоловік був родом з села Новосілки.

 

 Відомо, що військовослужбовець був мобілізований до війська з першого дня війни, виконував обов’язки помічника гранатометника. 7 червня тіло захисника доставили додому та поховали на сільському цвинтарі.

Руслан Якобчук

На війні із російськими окупантами загинув також житель села Поповичі Руслан Якобчук, – повідомили на сторінці Голобської громади на Ковельщині.

 

 В обідню пору 7 червня жителі громади живим коридором зустріли тіло загиблого військовослужбовця. Поховають бійця у рідному селі.

Тарас Томашевич

Лучанину Тарасу Томашевичу було 45 років, – повідомив міський голова. Чоловіка мобілізували на військову службу 26 лютого.

 

 Відомо, що молодший сержант загинув 1 червня в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України.

Telegram Channel