Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Українські волейболістки не змогла вийти у «Фінал чотирьох» Золотої Євроліги, але шанс ще є

Волейбольна Україна вболіває за наших дівчат!

Фото із сайту cev.eu.

Українські волейболістки не змогла вийти у «Фінал чотирьох» Золотої Євроліги, але шанс ще є

Відбувся останній матчі групи С в рамках групового етапу Золотої Євроліги-2022

Шанувальники жіночої збірної України чекали на результат матчу Румунія – Угорщина, адже від нього залежало, хто стане лідером групи С та отримає пряму путівку до омріяного «Фіналу чотирьох», пише сайт volleyball.ua.

На превеликий жаль для нас, Румунія розгромила Угорщину – 3:0.

На превеликий жаль для нас, Румунія розгромила Угорщину – 3:0. Та у підсумку стала лідером групи С, маючи у своєму активі 3 перемоги та 7 очок.

Україна тепер посідає друге місце – 2 перемоги та 8 очок.

Угорщина – третя: 1 перемога та 3 очки.

Так, наша команда має більше очок, втім нагадаємо, що за регламентом турніру спочатку враховується кількість перемог, потім кількість очок і далі вже інші показники. Подібний регламент вже багато років у більшості міжнародних турнірів, клубних чемпіонатів різних європейських країн, в том числі і у чемпіонаті України.

Тепер жіноча збірна України і ми разом з нею чекатимемо завершення всіх матчів групового раунду (11 червня). Адже, потрапити до півфіналу також можна посівши 2-ге місце у групі і при цьому мати кращі показники серед всіх команд, які посядуть аналогічне місце в інших групах.

Цьогорічний «Фінал чотирьох» Золотої Євроліги серед жіночих команд мав пройти у Запоріжжі. Однак, через війну фінальні матчі пройдуть в іншому місці. Нове місце проведення поки що невідоме.

Додамо, що в 2021 році переможцем турніру стала збірна Болгарії, яку на той момент очолював Іван Петков, нинішній наставник української команди. «Срібло» дісталося хорваткам, а «бронзу» завоювали представниці Іспанії.

Нагадаємо, що чоловіча збірна України ще у передостанньому матчі гарантувала собі вихід до «Фіналу чотирьох», який відбудеться 18-19 червня у хорватському місті Вараждін.

Читайте також: Жіноча збірна України U-21 з волейболу дізналася суперниць на Євро-2022 (Фото)

Telegram Channel