Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцькій міській клінічній лікарні капітально відремонтували два відділення

Ремонт лікарня зробила за власні кошти.

Фото Луцька міська рада.

У Луцькій міській клінічній лікарні капітально відремонтували два відділення

Неврологічне та пульмонологічне відділення медичного об’єднання Луцької міської територіальної громади капітально відремонтовано за власні кошти лікарні

Тут зробили ремонт коридорів, палат, санвузлів, закупили обладнання та підвели до ліжок кисень. На ці потреби було спрямовано майже 5,5 мільйони гривень. За словами головного лікаря Лариси Духневич, усі роботи спрямовано на забезпечення комфортних умов для пацієнтів та працівників лікарні.

 

 В неврологічному відділенні розширили палату інтенсивної терапії до сучасних вимог, встановили вертикалізатор, який допомагає хворим швидше підвестись на ноги, а також закупили ліжка та протипролежневі матраци.

Тут усе було занедбано. Ремонт не витримував жодної критики. Зараз — сучасно та комфортно.

 

 

  Луцький міський голова Ігор Поліщук, який приїхав оглянути відремонтовані приміщення, відзначив колосальну різницю з тим, як було, та як стало. «Тут усе було занедбано. Ремонт не витримував жодної критики. Зараз — сучасно та комфортно. Невипадково в лікарні зробили акцент саме на ремонті цих двох відділень, адже неврологія — це інсульти, а пульмонологія - коронавірус. На превеликий жаль, зараз час, коли кількість інсультів суттєво збільшилась, адже люди сильно переживають через військовий стан в країні. Окрім того, є гострі емоційні стани, які призводять до цієї хвороби. У відділення пульмонології найчастіше потрапляють люди з коронавірусом та іншими хворобами, пов’язаними із системою дихання. Сьогодні це також актуальна тема, адже коронавірус дає різні ускладнення, які потім потрібно доліковувати. Тому важливо, щоб пацієнти потрапляли в чисте та відремонтоване відділення, де й лікуватись та знаходитись набагато приємніше, ніж в занедбаному. І медичному персоналу приємніше працювати: коли до ліжок підведений кисень та є відповідне обладнання. Тут зроблено усе з максимальною турботою про пацієнта та персонал», - наголосив він.

Управління інформаційної роботи міської ради.

Джерело: Луцька міська рада.
Telegram Channel