Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Реконструкція стадіону: у райцентрі на Волині спортсмени зможуть метати молот та диск

Новий майданчик вже випробували на турнірі 29 травня.

Фото БУГ.

Реконструкція стадіону: у райцентрі на Волині спортсмени зможуть метати молот та диск

У Володимирі в рамках реконструкції центрального стадіону облаштували спеціальну секцію для метання молота та диска

Як повідомив БУГу начальник відділу освіти Вячеслав Петрук, окремий сектор для метання молота і диска обладнали ще 27-го травня. Конструкція була закуплена минулого року, а з настанням сприятливих погодних умов її встановили.

Цей майданчик забезпечує можливість проводити всеукраїнські змагання з легкої атлетики на володимирському стадіоні. Його вже випробували на турнірі, що проходив у місті 29 травня.

У Володимирі уже півтора року триває реконструкція центрального міського стадіону.

 

 Петрук додав, що у Володимирі є спортсмени, які успішно займаються легкою атлетикою при ДЮСШ і використовують цей майданчик, в тому числі. Серед них – Зейналян Максим, який є чемпіоном України десятиборства.

 

 У Володимирі уже півтора року триває реконструкція центрального міського стадіону. Замінили покриття бігових доріжок на поліуретанові, змінили трибуни заклали тротуарну доріжку, нині облаштовують стоянку для автомобілів, також у планах було встановити нову огорожу. Але через військові дії держава заморозила фінансування подібних об’єктів, тож нині дороблюють те, що було оплачено ще минулого року, або домовляються за проведення робіт у борг.

 
 

 Нагадаємо, загалом планувалося, що роботи коштуватимуть близько йй мільйонів гривень. З міського бюджету на початок було виділено у червні 2021 року два мільйони гривень. Ще один мільйон надійшов з держбюджету за сприяння народного депутата Ігоря Гузя.

 

 

Telegram Channel