Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На відео показали охоронця путіна, який збирає його екскременти

«Агент повинен був покласти екскременти Путіна в передбачені для цього кишені...»

Фото УНІАН.

На відео показали охоронця путіна, який збирає його екскременти

Президент рф так переймається за своє здоров'я, що зробив його частиною держтаємниці. Його супроводжують близько десятка лікарів, які маскуються під звичайних охоронців

Але, як дізналися журналісти, є серед них один особливий агент, у якого вкрай важлива місія: прибирати екскременти російського президента. Про нього розповіли в сюжеті програми «Гроші», передає УНІАН.

«Здоров'я Путіна давно погіршилося, і це видно неозброєним поглядом. З постійно одутлим обличчям, непропорційно великим по відношенню до тіла», - кажуть журналісти.

Кожен раз, коли путін їздив за кордон, ця людина забирала президентський послід назад у Москву.

Вже неодноразово йшлося про те, що стан здоров'я Путіна тримається під грифом «таємно». І навряд чи хтось знає насправді, що з ним відбувається.  Але ось зараз з французьких ЗМІ стало відомо, навіщо в Кремлі підтримують цю таємницю: у супроводі президента РФ є спецагент Федеральної служби, який збирає його екскременти.

«Кожен раз, коли путін їздив за кордон, ця людина забирала президентський послід назад у Москву. Щоб ніхто не міг взяти екскременти на аналізи і дізнатися про справжній стан здоров'я президента РФ», - йдеться в сюжеті «Грошей».

Конкретно журналістам відомо про два таких випадки: у 2019-му році під час візиту Путіна до Саудівської Аравії, а також під час його поїздки до Франції в 2017-му.

На відео - охоронець Путіна з валізою, що імовірно збирає екскременти російського президента в робочих поїздках

Ось як цей процес описують журналісти: «Непрямі джерела на Близькому Сході повідомили нам, що делікатна місія виконувалася під контролем Федеральною службою охорони. Агент повинен був покласти екскременти Путіна в передбачені для цього кишені, щоб не залишити слідів, і відвезти все в країну».

Вперше інформацію про путінського збирача екскрементів розкрили журналісти Режіс Жанте (журнал Paris Match) і Михайло Рубін («Проект»).

Читайте також: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel