Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Позиції України зміцнює допомога понад 40 держав – Блінкен

«Президент Путін мав намір розділити Сполучені Штати, їх союзників і партнерів».

Фото: GETTY IMAGES.

Позиції України зміцнює допомога понад 40 держав – Блінкен

У війні проти російських загарбників Україні надають допомогу Сполучені Штати і ще понад 40 країн.

Про цк пише Українська правда з посилання на заяву державного секретаря Ентоні Блінкена

«Коли він вирішив розпочати невиправдане вторгнення проти свого сусіда, президент Путін мав намір розділити Сполучені Штати, їх союзників і партнерів. Тим не менш, ми сильніші та більш згуртовані, ніж будь-коли. Кремль думав, що це підірве або навіть повалить український уряд, але президент Зеленський і уряд України міцні.

«Коли він вирішив розпочати невиправдане вторгнення проти свого сусіда, президент Путін мав намір розділити Сполучені Штати, їх союзників і партнерів. Тим не менш, ми сильніші та більш згуртовані, ніж будь-коли. Кремль думав, що це підірве або навіть повалить український уряд, але президент Зеленський і уряд України міцні

Допомога США у безпеці та понад 40 союзників і партнерів продовжують зміцнювати позиції України, щоб захистити її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність, забезпечити перемоги на полі бою та, зрештою,  зміцнити позиції України за столом переговорів».

Блінкен нагадав, що крім анонсованої допомоги розміром у мільярд доларів, США ввели потужні санкції проти Росії, посилили стримування та оборону НАТО на східному фланзі.

Читайте також: Окупанти вкрали собаку в полоненої захисниці «Азовсталі» та подарували кадирову.

Telegram Channel