Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У росії покарали генерал-лейтенанта, через якого 500 окупантів отримали опромінення радіацією у зоні ЧАЕС

Фото: Обозреватель.

У росії покарали генерал-лейтенанта, через якого 500 окупантів отримали опромінення радіацією у зоні ЧАЕС

У Збройних силах РФ продовжуються чистки серед вищого військового керівництва, яке відповідає за виконання завдань щодо війни проти України

З посади заступника командувача Східного військового округу зняли генерал-лейтенанта Михайла Носульова.

Він поплатився за те, що через нього близько пів тисячі окупантів отримали опромінення радіацією у зоні Чорнобильської атомної електростанції. Про це повідомив український журналіст Роман Цимбалюк у своєму Telegram-каналі, перпедає Обозреватель.

«Михайло Якович, за його ж словами, – «майстер спорту з накриття столів». Завдяки цьому йому вдалося дослужитися до звання генерал-лейтенанта і отримати велику кількість нагород. Однак тепер Носульову не до столів, оскільки на нього заведено кримінальну справу щодо його діяльності на посаді», – написав він.

Завдяки цьому «командирському генію» близько 500 військовослужбовців Східного ВО російської армії отримали різні ступені радіаційного зараження в районі ЧАЕС після вторгнення в Україну.

За словами Цимбалюка, основною причиною поточних проблем у російського генерал-лейтенанта, як уже заведено в РФ, стала «спеціальна воєнна операція». Завдяки цьому «командирському генію» близько 500 військовослужбовців Східного ВО російської армії отримали різні ступені радіаційного зараження в районі ЧАЕС після вторгнення в Україну.

Крім цього, Носульов встиг покомандувати окупантами і на Ізюмському напрямку. Саме там було знищено більшість 35-ї загальновійськової армії РФ.

«Особовий склад Східного військового округу радий штатним змінам у командуванні, але побоюється, що місце одного «недоумка» займе інший», – із сарказмом підкреслив журналіст.

Читайте також: Уряд задумав зменшити армію чиновників на 100000

Реклама Google

Telegram Channel