Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
росіяни знайшли в Україні нових істот, які «переносили віруси»

Навіть «комарики-дзюбрики» б’ють москаля!

Фото із сайту uk.wikipedia.org.

росіяни знайшли в Україні нових істот, які «переносили віруси»

Цього разу не птахи…

Російські окупанти опублікували чергові «докази» існування міфічних біолабораторій в Україні, де начебто Україна разом з США створювали віруси, які б переносили комарі.

Про це інформує «Українська правда» з посиланням на Мінофоборони рф.

Окупанти повідомляють, начебто «на сайті Пентагону опублікували офіційну заяву про біологічну діяльність США на території пострадянського простору».

Нібито США визнали, що фінансували «46 українських біолабораторій» та зв’язок міноборони США з Українським науково-технологічним центром.

За новою версією російського міністерства цього разу «біологічна зброя» не птахи чи летючі миші, а «комарі роду Aedes, які є переносниками трансмісивних інфекцій таких, як пропасниця денге, Зіка, жовта лихоманка».

За новою версією російського міністерства цього разу «біологічна зброя» не птахи чи летючі миші, а «комарі роду Aedes, які є переносниками трансмісивних інфекцій таких, як пропасниця денге, Зіка, жовта лихоманка».

Дослівно окупанти: «Зупинимося на проекті P-268. У його реалізації брали участь національний університет імені Тараса Шевченка у Києві та університет штату Колорадо.

Заявленою метою проекту є вивчення вірусів, які можуть інфікувати комарів роду Aedes. Відповідно до технічного завдання, вірусний препарат був напрацьований інститутом у Києві та доставлений до США для проведення польових аеробіологічних досліджень».

Також російські «фахівці» заявляють нібито роботою над проєктом займалися «колишні вчені з досвідом розробок у галузі зброї масового ураження».

Наприкінці окупанти приходять до висновку, що США нарощують свій «військово-біологічний потенціал»: «При цьому Україні відведено роль полігону для проведення випробувань, збирання біологічних матеріалів та вивчення специфіки поширення інфекційних захворювань».

Передісторія:

= У перші тижні вторгнення російські пропагандисти повідомили, що в Україні виявили «секретні біолабораторії США», де були патогени збудників чуми та сибірської виразки. Фото- і відеодоказів не публікували, лише фото начебто документів СБУ із граматичними помилками чи ноутбук із наклейкою НАТО, тощо.

= Також окупанти знаходили «лабораторії» з «бойовими» наркотиками.

= Згодом у рф почали поширювати маячню, що в Україні в лабораторіях проводили досліди над птахами, які мали переносити хвороби і заражати людей «слов’янської зовнішності». Окремі російські депутати навіть заявляли, що у появі коронавірусу є «український слід».

= Судячи із результатів соцопитувань, які публікують в РФ, росіяни все ще довіряють своїй владі та державним та пропагандистським медіа.

Читайте також на volyn.com.ua: ««Чоловік воює, а я працюю і втішаю синів, що тато скоро повернеться» (Фоторепортаж)​».

Telegram Channel