Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Амстердамі хочуть обійняти усю Україну (Афіша)

Музейна площа в Амстердамі

Фото uk.allexciting.com.

У Амстердамі хочуть обійняти усю Україну (Афіша)

У вівторок, 21 червня, о 21:00 (20:00 СЕТ) у центрі цієї європейської столиці, на Музейній площі, пройде масштабний захід на підтримку України

 Це - благодійний телемарафон Embrace Ukraine (Обійняти Україну) — #StrivingTogether (Прагнемо разом), - інформує УНІАН. 

Подія відбудеться напередодні засідання Європейської ради у Брюсселі і прагне консолідувати європейську аудиторію навколо теми готовності України стати частиною родини ЄС.

Також у межах марафону збиратимуться кошти через глобальну фандрайзингову платформу UNITED24 — на закупку рентген-апаратів С-арки для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим унаслідок повномасштабної війни рф в Україні. 

Ведучими заходу у столиці Нідерландів стануть Тімур Мірошниченко, який наразі веде «Сніданок з 1+1», та Катерина Осадча - авторка соціального проєкту «Знайти своїх», незмінна ведуча «Голосу країни» та «Світського життя». 

Серед артистів, які звертатимуться до багатомільйонної аудиторії світу з Музейної площі в Амстердамі, -  переможці «Євробачення» Conchita Wurst та Emmelie de Forest, європейські зірки Blind Channel, S10, Malik Harris та Jeangu Macrooy.

Учасниками заходу стануть українські суперзірки, які тричі принесли Україні перемогу на «Євробаченні» – Kalush Orchestra, Jamala та Ruslana, а також – срібна призерка цього конкурсу Verka Serduchka.

Останні новини:

Telegram Channel