Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцькому зоопарку мавпа поцупила у відвідувачки сережку (Фото)

Дирекція зоопарку звернулася до відвідувачів з проханням усвідомлювати специфіку підприємства, прийшовши туди на гостину.

Фото: Луцький зоопарк.

У Луцькому зоопарку мавпа поцупила у відвідувачки сережку (Фото)

Коштовну прикрасу жінці потім повернули. І постраждала претензій до злодійки не має, тим паче що та сама спровокувала макаку

У звіринці з вуха відвідувачки зловмисниця зірвала золоту сережку. Але інцидент обійшовся без втручання правоохоронців.

Про це розповіли на сторінці комунального закладу у фейсбуці.

 В адміністрації закладу розповіли, що макака-лапундер на кличку Квітка дуже полюбляє прикраси і має гарну швидкість реакції. На її особистому рахунку – вже не одне «пограбування».

«Наші відвідувачі залишалися без браслетів, окуляр, сережок, ключів, телефонів та багатьох інших дрібних речей. І траплялися ці оказії через те, що вони порушували безпечну відстань до вольєрів, із якої варто спостерігати за нашими підопічними. А лапи приматів так «прикріплені» до тулуба, що пролазять у навіть незначні шпарини аж до передпліччя. Тож секунда справи – і ваше стає Квітчиним», – розповіли  працівники зоопарку. 

 Секунда справи – і ваше стає Квітчиним.

Відвідувачів застерігають, що поцуплене у відвідувачів не дуже легко повернути. Бо мавпочка просто так свій «приз» не віддає. Кожну річ у неї потрібно виміняти на щось, що у той момент їй видасться привабливим. Тож годувальниці йдуть у вольєр або з іграшками, або зі смаколиками та домовляються із макакою. Вони, до слова, навіть під час роботи знімають усі власні сережки-ланцюжки чи будь-які інші дрібні прикраси. Бо теж переконувалися на початках у блискавичних рухах Квітки.

 

 Читайте також: Відомий український бард з Володимира організовує в Луцьку концерт, який стосується місцевого Будинку з химерами

Джерело: Фейсбук
Telegram Channel