Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Українці за 3 доби назбирали для ЗСУ 600 мільйонів гривень на народний  Bayraktar

«Це буде катастрофічно для тих виродків, які ще не зрозуміли, з яким народом вони мають справу».

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

Українці за 3 доби назбирали для ЗСУ 600 мільйонів гривень на народний Bayraktar

«Ми українці – ми є сила, ми можемо перевертати світ, ми можемо переписувати історію»

Збір коштів на три безпілотники Bayraktar завершений. Українці змогли навіть зібрат більше, ніж потрібно – замість 500 мільйонів зібрали на 100 мільйонів більше

Про це інформує 24tv.ua з посиланням на фейсбук Сергія Притули.

Про завершення зборів повідомив його ініціатор – волонтер та шоумен Сергій Притула. Варто зазначити, що на збори необхідної суми був відведений тиждень.

За 7 днів команда волонтерів планувала зібрати 500 мільйонів гривень для того, щоб купити 3 безпілотники. Однак за 3 дні українці зібрали 600 мільйонів гривень, тому за ці кошти придбають 4 безпілотники Bayraktar.

За 3 дні українці зібрали 600 мільйонів гривень, тому за ці кошти придбають 4 безпілотники Bayraktar.

Сергій Притула висловив щире захоплення українцями, адже за половину відведеного часу план збору коштів був перевиконаний. Однак волонтер та шоумен наголосив, що цей проєкт був не стільки про безпілотники, скільки про українську крутість, гідність та викорінення меншовартості.

«Ми українці – ми є сила, ми можемо перевертати світ, ми можемо переписувати історію. Того, що ви зробили за останні 3 дні – не зробив ніхто», – наголосив Притула.

Також волонтер відзначив, що українці мають найкрутішу армію у світі.

Для тих, хто з певних причин не зміг долучитися до збору коштів на Bayraktar Сергій Притула повідомив чудову новину – скоро він з командою запустить новий проєкт.

Деталей цього проєкту волонтер не розкрив, але пообіцяв, що українцям він дуже сподобається, а ось нашому ворогу – ні.

«Ми викотимо скоро вам такий проєкт, який вам дуже сподобається. Це буде дуже смачно, це буде дуже круто і це буде катастрофічно для тих виродків, які ще не зрозуміли, з яким народом вони мають справу», – наголосив Сергій Притула.

Читайте також на volyn.com: «Волинський Фаберже показав, що створив в честь ЗСУ (Фото)».

Telegram Channel