Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Не Україна. По кому кремль погрожує ядерними ударами за «блокаду калінінграда»

Оце так!

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

Не Україна. По кому кремль погрожує ядерними ударами за «блокаду калінінграда»

Названо пріоритетну ціль російських ракет

Столиця Великої Британії Лондон стане найпершою ціллю російської ядерної ракети, якщо так звана «блокада калінінграда» призведе до війни з країнами Заходу.

Про це заявив депутат держдуми рф, генерал-лейтенант запасу Андрей Гурульов в ефірі російського «Первого канала», передає Sky News.

«Ми знищимо всю групу космічних супутників противника під час першої повітряної операції. Ніхто не буде хвилюватись, американці вони чи британці, ми розглядали б їх усіх як НАТО», – сказав депутат, якого видання називає «близьким соратником путіна».

«По-друге, ми послабимо всю їх систему протиракетної оборони, скрізь і на 100%», – додав Гурульов.

«По-третє, ми точно не почнемо з Варшави, Парижа чи Берліна. Першим, хто постраждає, буде Лондон (на фото). Кришталево ясно, що загроза для світу йде від англосаксів», – підкреслив депутат.

Ми точно не почнемо з Варшави, Парижа чи Берліна. Першим, хто постраждає, буде Лондон.

За даними головного управління розвідки Міноборони України, Гурульов є воєнним злочинцем, який брав безпосередню участь у злочинній діяльності на території України у 2014-15 роках.

Гурульов обіймав посаду командувача 58-ї загальновійськової армії (з січня 2012 року по серпень 2016 року) та заступника командувача військ Південного військового округу (з серпня 2016 року по січень 2019 року).

За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Гурульов є воєнним злочинцем, який брав безпосередню участь у злочинній діяльності на території України у 2014-15 роках.

Реклама Google

Як нагадує «Прямий канал», раніше Литва заборонила залізничне перевезення своєю територією підсанкційних товарів у калінінградську область.

У відповідь кремль звинуватив Литву у «відкритій агресії» та пригрозив «негайною реакцією».

Читайте також на volyn.com: «Хто затиснув у лещата яйця лукашенка?​».

Telegram Channel