Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Укрпошта днями випустить марку, яку намалювала дівчинка з Волині: коли і як купити (Фото, відео)

Софійка Кравчук впевнена, що невдовзі створить ще кращі картини.

Фото з особистого архіву родини Кравчуків.

Укрпошта днями випустить марку, яку намалювала дівчинка з Волині: коли і як купити (Фото, відео)

З 28 червня у продажі з'явиться нова поштова марка «Українська Мрія»

Про це повідомили у пресслужбі «Укрпошти».

Один клієнт може замовити на одне замовлення не більше двох маркових аркушів, п’ятьох конвертів та п’ятьох листівок.

Придбати марку тиражем у 3 млн штук можна буде у відділеннях «Укрпошти» або в онлайн-магазинах. До поштової марки випустили художній конверт та листівку. Також запланований продаж тематичного мерчу із зображенням марок.

Зазначають, що, як і раніше, діятимуть обмеження на кількість придбаних марок. Один клієнт може замовити на одне замовлення не більше двох маркових аркушів, п’ятьох конвертів та п’ятьох листівок.

В пресслужбі додали, що погашення штемпелями «Перший день» відбудуться 28 червня в Києві та Гостомелі, а спецпогашення «Українська мрія» – у всіх філіях «Укрпошти».

«Основою ескізів поштової марки «Українська Мрія», конвертів, карток та штемпелів став малюнок одинадцятирічної Софії Кравчук із м. Любомль Волинської області, на якому найбільше повітряне судно летить до зірок та прикрашене рожевими квітами. Саме ця її робота стала призером всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», який відбувся минулого року в рамках відзначення 30-річчя Незалежності України», – йдеться в повідомленні.

Останні новини: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel