Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
З 27 червня змінюється робота прикордонного пункту «Ягодин»: пропускатимуть лише вантажівки й рейсові автобуси

Усі транспортні засоби з повною масою до 7,5 тонни та легкові автівки будуть перенаправляти на інші пункти пропуску.

Фото ілюстративне з відкритих джерел.

З 27 червня змінюється робота прикордонного пункту «Ягодин»: пропускатимуть лише вантажівки й рейсові автобуси

З 27 червня через прикордонний пункт «Ягодин», що у Волинській області, пропускатимуть лише вантажівки й тимчасово — рейсові автобуси

Про це повідомляє Громадське з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Нові правила вводять після домовленостей з Мінінфраструктури, ДПСУ, митницею та Польщею для зменшення черг на кордоні у межах програми «Відкритий кордон». Також плануєтьсяпобудувати нові та модернізувати наявні пункти пропуску.

ові правила вводять після домовленостей з Мінінфраструктури, ДПСУ, митницею та Польщею для зменшення черг на кордоні у межах програми «Відкритий кордон». Також плануєтьсяпобудувати нові та модернізувати наявні пункти пропуску.

Усі транспортні засоби з повною масою до 7,5 тонни та легкові автівки будуть перенаправляти на інші пункти пропуску. Крім того, у «Ягодині» виділять окремі смуги для руху порожніх вантажівок.

Тимчасово через пункт на Волині пропускатимуть рейсові автобуси. Їхнє оформлення відбуватиметься до завершення реконструкції та будівництва пункту «Краківець».

Останніми тижнями прикордонники фіксують більшу кількість людей, які в'їжджають до України, ніж виїжджають. Наприклад, за 20 червня до України заїхали 39 тисяч людей, а виїхали — 37 тисяч.

Читайте також: Куди виїжджала з України після початку війни Олена Зеленська (Відео).

Telegram Channel