Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Розповіли про долю мешканців київського будинку, який ракетами розбомбили росіяни

Ракета РФ 26 червня влучила у житлову багатоповерхівку. Один чоловік загинув.

Фото: КМДА.

Розповіли про долю мешканців київського будинку, який ракетами розбомбили росіяни

Російські окупанти обстріляли Київ і область вчора, 26 червня. Одна з ракет влучила в багатоповерхівку в Шевченківському районі. З-під завалів врятували кількох мешканців, серед яких – 7-річна дівчинка та її матір

27 мешканців столичного будинку евакуювали. Постраждала дитина перебуває в задовільному стані. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко під час національного телемарафону 27 червня.

«27 людей евакуювали. Ми запропонували кожному з них надання даху над головою. Але всі вони, чи хто у знайомих, хто у родичів, відмовились від цієї пропозиції», - сказав він.

Мер Києва підкреслив, що внаслідок удару одна людина загинула. Чотирьох госпіталізували.

Кличко додав, що рятувальники продовжують розбирати завали. Після цього почне працювати комісія, яка обстежить будинок і дасть висновки щодо можливості його подальшої експлуатації.

Уранці 26 червня Росія вкотре обстріляла Київську область та Київ. Попередньо, випустила 14 ракет. Частину з них збила ППО.

У Києві один з «прильотів» припав на житлову багатоповерхівку в Шевченківському районі. З будинку евакуювали 25 мешканців. Госпіталізували чотирьох постраждалих. Серед них 7-річна дівчинка Євгенія та її мати, громадянка РФ Катерина Волкова. Один чоловік загинув - батько врятованої дитини.

З будинку евакуювали 25 мешканців. Госпіталізували чотирьох постраждалих. Серед них 7-річна дівчинка Євгенія та її мати, громадянка РФ Катерина Волкова. Один чоловік загинув - батько врятованої дитини.

Інше влучення ракети було в дитячий садок на вул. Половецькій. Про постраждалих там не повідомляли.

Читайте також:Мамою врятованої дівчинки, яку рятувальники витягли зі зруйнованої квартири в київському будинку, виявилася громадянка Росії

Telegram Channel