Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Більше 20 тисяч гривень на підтримку ЗСУ зібрали на турнірі із пляжного волейболу в Ужгороді (Фото)

Все буде Україна!

Фото із сайту transkarpatia.net.

Більше 20 тисяч гривень на підтримку ЗСУ зібрали на турнірі із пляжного волейболу в Ужгороді (Фото)

Більше 20 000 гривень на підтримку військових зібрали під час благодійного турніру із пляжного волейболу «Разом до перемоги», який вчора та сьогодні проходив в Ужгороді. Організували турнір переселенці з Харкова Євген Умінський та Олександр Секірін

Про це інформують Новини Закарпаття.

Більше 20 000 гривень на підтримку військових зібрали під час благодійного турніру із пляжного волейболу «Разом до перемоги», який вчора та сьогодні проходив в Ужгороді. Організували турнір переселенці з Харкова Євген Умінський та Олександр Секірін.

До участі зголосилися 26 команд – 16 чоловічих та 10 жіночих команд, любителів та професіоналів із різних куточків України – Києва, Харкова, Одеси, Луганської області, Львова, Стрия, звісно ж, і Закарпаття – зокрема, Ужгорода та Сваляви.

У кожній команді було по двоє гравців, поєдинки тривали у суботу із 8-ї до 21-ї години, сьогодні ж серед найсильніших провели півфінальні та фінальну ігри, загалом протягом двох днів провели 50 ігор. У фіналі, до речі, грали чемпіони Європи серед юнаків до 19 років, розповів організатор – суддя національної категорії із Харкова Євген Умінський, який через війну із березня проживає в обласному центрі Закарпаття. Додав, що вирішили згуртувати волейболістів з усієї країни, а ще – зібрати кошти для ЗСУ.

Привітали учасників турніру секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян, керівник комунальної установи «Стадіон «Авангард», депутат міськради Віктор Качур, представник Федерації волейболу Закарпатської області Василь Пригара, головний спеціаліст відділу молоді та спорту управління у справах культури, молоді та спорту міськради Петро Милян, засновник найбільшої у Харкові і загалом в Україні танцювальної школи All Stars Олександр Секірін. Спортсменам побажали професійного росту, нових досягнень і щоб наступний турнір відбувався вже у більш радісних умовах, після перемоги – а вона, переконані, обов'язково буде вже скоро. Кращих гравців турніру нагородили грамотами, кубками та медалями, подяки отримали організатори та благодійники, судді турніру.

Читайте також: Другі срібні нагороди українців у Світовому турі з пляжного волейболу

Отож, переможці благодійного турніру з пляжного волейболу:

серед чоловіків

1 місце
Бойко Євген (Нова Каховка)
Савін Віталій (Київ)

2 місце
Бокшан Юрій (Ужгород)
Скукіс Михайло (Свалява)

3 місце
Бойко Олександр (Нова Каховка)
Бублик Олексій (Прилуки)

серед жінок

1 місце
Бечкало Софія (Трускавець)
Щемельова Євгенія (Київ)

2 місце
Мацкова Марта (Стрий)
Хомин Юлія (Стрий)

3 місце
Пуля Наталія (Ужгород)
Скукіс Інна (Ужгород)

 
 
 
 
 

 

Telegram Channel