Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На Буковині стартувало волейбольне літо (Фото)

Літо без волейболу - несправжнє літо.

Фото із сайту chernivtsisport.com.

На Буковині стартувало волейбольне літо (Фото)

На майданчику КСОП (вул. О. Гузар,1) «Буковина» відбувся CHERNIVTSI OPEN 2022 BEACH VOLLEY CHAMPIONSHIP

Про це інформує сайт Чернівціспорт.

У суботу, 18 червня, відбулися матчі першого туру серед жіночих команд. Серед учасників першого туру були відомі вітчизняні волейболістки. Зокрема, гравець національної збірної України, учасниця чемпіонату Європи - 2021 Марина Мазенко, яка, до речі, днями поповнила склад польської команди «Легіоновія». Раніше Марина виступала за команди «Галичанка» (Тернопіль), «Білозгар - Медуніверситет» (Вінниця), СК «Прометей» (Кам'янське). У парі з Мариною грала відома буковинська волейболістка Тетяна Ротар. Марина та Тетяна разом виступали за «Галичанку» (Тернопіль) та СК «Прометей» (Кам'янське). А у 2021 році стали чемпіонками України.

Пара Мизенко/Ротар вважалася одним із фаворитів першого туру, однак за підсумками змагань опинилися на третій сходинці. У матчі за третю сходинку Мизенко та Ротар перемогли пару Ватаманчук/Скибінська.

А переможцем першого туру стала пара Ольга Січковська/Діана Тарнавський-Лис. На другій сходинці опинилася пара Анна Белецька/Софія Відєнєєва.

Планується зіграти три тури.

У неділю, 19 червня, відбулися матчі першого туру серед чоловічих команд.

Перемогу у першому турі святкувала пара Анатолій Дилей/Олексій Гаврилюк. На другій сходинці опинилися Сергій Турецький/Олександр Тесліцький. Третє місце посіла пара Андрій Пелих/Михайло Маслій. 

У першому турі було 12 команд. Планується зіграти три тури. Відбудеться також один фінальний тур. Другий тур відбудеться у другій половині липня. Третій тур відбудеться у середині серпня (13-14 серпня). Фінал заплановано на 3 вересня.

Читайте також: Лише американки змогли переграти українок у пляжному волейболі

 
 

 

Telegram Channel