Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Нардеп та колаборант Ковальов з лікарні заявив, що пережив замах

Олексій Ковальов.

Фото УП.

Нардеп та колаборант Ковальов з лікарні заявив, що пережив замах

Народний депутат і колаборант Олексій Ковальов, якого вигнали з «Слуги народу», заявив, що щодо нього нібито здійснили диверсію спецслужби України

Про це пише УП.

Джерело: Ковальов у коментарі кремлівському виданню «РИА Новости».

Пряма мова Ковальова: «Щодо мене, на мою думку, було здійснено диверсію спецслужбами України щодо громадянина України. Я живий, здоровий. Планую приступити до своїх прямих функціональних зобов'язань з понеділка.

8 червня нардеп від «Слуги народу» Ковальов зізнався, що він співпрацює з російськими окупантами на Херсонщині.

Мене не залякали, і я планую далі працювати, залишатися з людьми, працювати на своєму виборчому окрузі до закінчення моїх повноважень у 2023 році».

= 8 червня нардеп від «Слуги народу» Ковальов зізнався, що він співпрацює з російськими окупантами на Херсонщині. Фракція «Слуга народу» звернулась до керівництва Верховної Ради з проханням негайно позбавити його мандату.

= На початку квітня Ковальов написав, що поїхав до Голої Пристані на Херсонщині, попри російську окупацію, бо «він має працювати у своєму окрузі». 25 квітня керівництво парламенту заявляло, що не знають, де знаходиться Ковальов і чим він займається.

= 3 травня депутати виключити Ковальова зі складу фракції «Слуга народу».

= 22 червня начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов підтвердив, що автомобіль Ковальова на Херсонщині був підірваний.

Telegram Channel