Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Патрульні зупинили чоловіка за порушення ПДР, а він зізнався у вбивстві матері

Зловмисника затримали.

Фото патрульної поліції Волинської області.

Патрульні зупинили чоловіка за порушення ПДР, а він зізнався у вбивстві матері

У Чернівцях чоловік сказав правоохоронцям, що хотів скоїти самогубство, бо зарізав рідну людину

Водія Peugeot поліцейські наздогнали після того, як він не зупинився на вимогу правоохоронців. Під час складання адмінпротоколу 34-річний чоловік сказав патрульним, що мав намір вчинити самогубство, бо вбив свою 66-річну маму. Після цього поліцейські поїхали за вказаною адресою, де дійсно виявили вбитою 66-річну місцеву мешканку, матір затриманого.

Про інцидент, який стався ввечері четверга, 30 червня, у Чернівцях повідомила прес-служба поліції. За даними поліцейських, на вулиці Комунальників чернівецькі патрульні помітили водія Peugeot, який порушив правила дорожнього руху та не зупинився на вимогу правоохоронців.

Правоохоронці виявили 66-річну жінку з ознаками насильницької смерті. Криміналісти оглянули тіло загиблої та виявили у неї два проникаючі колото-різані поранення.

«Поліцейські наздогнали водія, який під час перевірки відповідних документів вів себе підозріло. У момент складання адміністративних протоколів, кермувальник розповів, що мав намір покінчити життя самогубством, бо убив свою матір», – йдеться у повідомленні поліції.

За місцем проживання жінки виїхали слідчі районного управління поліції. Там правоохоронці виявили 66-річну жінку з ознаками насильницької смерті. Криміналісти оглянули тіло загиблої та виявили у неї два проникаючі колото-різані поранення.

34-річний чоловік наразі перебуває у СІЗО, йому оголосили про підозру за ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство). За скоєне чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel