Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Кремлівський диктатор зганьбився, вітаючи президента Індонезії

Забув?

Фото: Еспресо.

Кремлівський диктатор зганьбився, вітаючи президента Індонезії

30 червня президент Росії Володимир Путін зустрівся у Москві з лідером Індонезії Джоко Відодо. Вітаючи його, Путін зганьбився, заявивши, що це перший візит президента Індонезії в Росію

Така заява агресора видається дивною, адже шість років тому вони з Відодо зустрічалися в Сочі. Конфуз Путіна задокументовано в розшифровці розмови президентів, опублікованій на сайті Кремля, передає Обозреватель.

«Шановний пане президенте! Дуже радий вас бачити у Росії, у Москві. Знаю, що це перший ваш візит до нашої країни», – заявив Путін.

Тут одне з двох – або Путін забув про їхню зустріч у травні 2016 року в Сочі, або він не вважає це місто російським. Обидва варіанти відповідно характеризують психологічний стан господаря Кремля.

Тут одне з двох – або Путін забув про їхню зустріч у травні 2016 року в Сочі, або він не вважає це місто російським.

Попри те, повідомлення про зустріч Путіна з Відодо шестирічної давності збереглося на сайті адміністрації президента РФ. Тоді Путін сказав індонезійському колезі, що йому дуже приємно приймати його «у Росії, в Сочі».

Однак, напевне, Путіну все-таки хтось наважився вказати на його помилку, і він уже після переговорів виправився, коли виступав перед журналістами.

«Це перший візит пана Джоко Відодо як президента до нашої столиці, до Москви», – спробував викрутитись Путін.

Читайте також: Потенціал ЗСУ зростає, до кінця року у війні буде перелом, – екс-прем'єр росії.

Telegram Channel