Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Потенціал ЗСУ зростає, до кінця року у війні буде перелом, – екс-прем'єр росії

Віримо у ЗСУ!

Фото Lb.ua.

Потенціал ЗСУ зростає, до кінця року у війні буде перелом, – екс-прем'єр росії

Опозиційний російський політик вважає, що Україна може здобути перемогу вже до кінця 2022 року

Колишній прем'єр-міністр росії Михайло Касьянов в ефірі телепроекту «FREEДОМ» зазначив, що крах економіки рф може призвести до перемоги української армії, яка з кожним днем збільшує свій потенціал, передає УНІАН.

«Зараз після 4 місяців вже йде війна на виснаження. Практично війна перейшла в конкуренцію економічних і військових потенціалів. Звичайно ж для путінської Росії це важке випробування, з урахуванням тих же санкцій, ефект від яких наростає з кожним тижнем, з кожним місяцем. Ми бачимо інфляцію: будь-яке опитування людей на вулиці показує, що продукти, медикаменти подорожчали не менше ніж у 2 рази», - говорить політик.

Крах економіки рф може призвести до перемоги української армії, яка з кожним днем збільшує свій потенціал.

За його словами автомобільна промисловість в Росії впала взагалі.

«Вироблено 3700 автомобілів за місяць замість 100 тисяч. Всі заводи встали, крім випуску «Лади». Трагедія пішла по всій економіці. Всі логістичні ланцюжки всієї промисловості фактично порвані. Оскільки Росія була інтегрована у зовнішній світ. Так, РФ - це експортоорієнтована країна, але без імпорту, який звалився у два рази, біда наростає з кожним місяцем», - стверджує Касьянов.

«З урахуванням наростаючого військового потенціалу української армії і стисливим економічним потенціалом росії, до кінця року ситуація на фронті може переломитися», - упевнений політик.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel