Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Шукають з гелікоптерами: на Запоріжжі з казарм втекли понад 70 окупантів

Фото ілюстративне / 24 Канал.

Шукають з гелікоптерами: на Запоріжжі з казарм втекли понад 70 окупантів

Військові «другої армії світу» не втрачають шансів утекти з неї

Стало відомо, що у Запорізькій області окупанти розшукували близько 70 російських військових, які «мужньо» дезертували.

Про це 24 каналу розповів кореспондент із Запоріжжя. За його словами, це сталося у тимчасово окупованому населеному пункті Чернігівка, що в Запорізькій області.

Як розповів журналіст, місцеві жителі з Чернігівки повідомили, що з казарм російських загарбників втекли від 60 до 70 солдатів. Тобто вони дезертували.

«Зараз, аби їх знайти, російські окупанти не лише обшукують навколишні будинки. Кажуть, що навіть підняли гелікоптери й шукають, куди поділися ці військові», – заявив він.

З казарм російських загарбників втекли від 60 до 70 солдатів. Тобто вони дезертували.

Як зазначив журналіст, хотілося б більше таких випадків. Водночас, як він зауважив, ми вже знаємо, що у російській армії часто бувають дезертирства.

Крім того, кореспондент наголосив, що навіть в Запорізькій області це вже не перший випадок масового дезертирства російських окупантів. За його словами, майже 2 тижні тому загарбники також розшукували кілька десятків військових.

У штабі оборони Запорізького краю повідомили, що 17 червня на Запоріжжі дезертували 60 російських окупантів. Зазначається, що вони втекли з гуртожитку, який вважається їхнім «штабом» та розташований у селищі Михайлівка.

Читайте також: У Пентагоні прокоментували втечу окупантів з острова Зміїний.

Telegram Channel